Matorin otac progovorio o vezi Sanje i njegove ćerke, A ONO ŠTO JE PRIZNAO ĆE VAS IZNENADITI!

Autor:

Zadruga

11.06.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru emisije "Premijera - vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić posetio je dom jedne od zadrugarki koja je napravila pravu revoluciju u rijaliti programima - Jovane Tomić Matore. Ona je započela vezu sa Sanjom Stanković, što su obe javno priznale, a sve je najviše zanimalo kako će to prihvatiti njihove porodice.

Foto: printscreen/youtube.com
Matorin tata

Nemanja je razgovarao sa Matorinim ocem, Hranislavom Tomićem, za kog se pričalo da se navodno odrekao svoje ćerke kada je saznao da je u vezi sa Sanjom. On se prvo osvrnuo na to kakvo je bilo Jovanino detinjstvo:

- Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Kasnije se posvetila borilačkim veštinama, tekvondu i bila je jedna od vodećih u tom sportu. Međutim, doživela je jednu povredu od jedne devojke koja je kasnije postala olimpijska pobednica. Jovana je bila odličan učenik, završila je tehničku školu. Nikad joj neću oprostiti što je tamo završila gde nije trebala. Ona je trebalo da završi fakultet i da da diplomski - rekao je njen tata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

On je zatim žestoko demantovao da se odrekao svoje ćerke.

- Ona je tatin sin! Imam ja sina, imam bratanaca, ali Jovana je tatin sin! Nju prozivaju da se tata odrekao nje, ali ona je tatin sin i tatina ljubav! Ja sam bio iznenađen u sve to što pričaju. Priča gospođe Karan da sam se ja odrekao ćerke. Odakle to, ne znam - kaže Hranislav. 

Na kraju, Hranislav priznaje da je Sanja i te kako dobrodošla u njegov dom.

- Dobro mi došla! Naješćemo se, napićemo se! Ona je meni dobro došla, i ona i njena porodica i svi! - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drago

11.06.2018 19:33

Covek je lepo kazao da je Jovana njegov sin. Ona je pripremana od malena da bude sin tj. muskarac. I eto tati se ispunila zelja.

vesna

12.06.2018 00:04

@Drago - Ovaj lajk je bezveze. Slučajno. Dragane samo da ti kažem. To je otac. Onako baš pravi. Naravno da se neće odreći svog deteta. I naravno da je nije tome učio. I neka je tatin sin. A tebe treba da je sramota.