(VIDEO) Luna PROVOCIRA Slobu, jer VOLI KADA JE BESAN!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.06.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" ove noći postavljaju pitanja zadrugarima, a ista im čita voditeljka Dušica Jakovljević. Luna Đogani u jednom trenutku odgovarala je i na pitanje koje se odnosilo na svađe sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ti si neko ko pali vatru i posle glumiš vatrogasca. Svaki put ti uneseš Slobodanu nervozu i onda on pukle i ispadne da je on agresivan. Zašto to radiš? - bilo je pitanje za Lunu.

- Pa tako! Volim da ga vidim kada je besan! To je moj odgovor! - izjavila je Đoganijeva.

S obzirom na to da Luna nije bila raspoložena dalje da govori, svoj stav izneo je i njen oženjeni dečko koji je sve vreme branio devojku, sa kojom je trenutno u lošijim odnosima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Luna je devojka koja u afektu sebi dozvoli da se iznervira. Zbog raznih stvari dozvoli sebi da joj svako utiče na mišljenje. Posle sedne i sabere se. Jeste ona sto puta posle došla i shvati da pogreši - pričao je Sloba.

Svoj komentar iznela je i Miljana Kulić koja je u svađi sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

07.06.2018 12:33

Luna izjavila da provocira Slobu jer voli kada je besan. Da li ce voleti kada Sloba pocne da razbija po stanu i povredi sebe i Lunu?