(VIDEO) Sloba pobesneo: LUNA FLERTOVALA SA OVIM ZADRUGAROM?!

Autor:

Zadruga

04.06.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Miljana Kulić poverila se mnogim zadrugarima da je zaljubljena u Marka Miljkovića, a kako su upravo njega neki povezivali sa ostavljenom blogerkom Lunom Đogani, Miksi mu je poručila da bi Luna trebala da opere njegov prljav veš koji se vremenom nagomilao!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Blogerka je nakon toga ponudila sama Miljkoviću pomoć, ali i rekla nešto što je Slobu izvelo iz takta. Iako su njih dvoje u korektnim odnosima, Đoganijeva je samo jednom rečenicom pokvarila sve. 

- Marko, evo ja ću ti oprati veš - rekla je Luna i u jednom trenutku se obratila Slobi rekavši mu: Njemu će žena da pere!

- Šta kažeš? Šta pričaš ti? - rekao je zabezeknuto Sloba. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Zar ja ne mogu da se našalim? - Rekla je Luna, a Sloba sav razjaren izleteo iz Bele kuće. 

Radanović je bio veoma iznerviran zbog blogerkinih reči, pa je izleteo iz spavaće sobe, bacio peškir koji je držao u rukama i u besu rekao "Kretenčino". Pevač se zaustavio u kuhinji gde je na šporetu ostavio veš da se prokuva i tada za svoj groš komentarisao "Sam ja perem veš, i u braku sam prao". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nickname

04.06.2018 14:51

Radio je Sloba mnogo stvari u braku, pa o njima ne govori.