ANDRIJU MUVA POZNATA MANEKENKA: Završio sa Kijom!

Zadruga

28.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Lazović, bivši dečko učesnice "Zadruge" Kristine Kije Kockar poručio je za portal Republika.rs da ne namerava da se pomiri sa njom nakon što bivša stjuardesa izađe iz poznatog rijalitija. Kijina izjava da voli samo jednog čoveka - svog muža Slobodana Radonovića - izrevoltirala je poznatog Crnogorca do te mere da joj je poručio da posle "j*banja nema kajanja".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija Lazović i Kija Kockar

- Nisam razmišljao o tome da zovem Kiju kada izađe iz "Zadruge", a ako ovo sve radi zbog rijalalitija i ako bude želela da se pomiri sa mnom imam da joj poručim da "posle j*banja nema kajanja". Tako da od toga nema ništa - izjavio je Lazović za portal Republika.rs i nastavio:

- O njenoj porodici mislim sve najbolje, čuo sam se sa Kijinom majkom Nadicom nakon sahrane Kristinog oca.

Kako je u toku učešća bivše stjuardese u " Zadruzi" i on postao jako popularan, a po mnogima i najpoželjini muškarac, zanimalo nas je da li ga žene jure više nego što su to radile pre ovog šoua:

- Ne, naročito. Svaki normalan muškarac u Budvi može da nađe devojku. Jedni što mi se sada nabacuju mnoge poznate pevačice i manekenke - rekao je Andrija za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Darkos

29.05.2018 01:04

Au, brate, pa tosi odavno trebao da učniiš, znao si sa kim imaš posla.... hahah, ceo Beograd to zna....

Odgovori 15 17
Cecilija

29.05.2018 04:59

Kakav dzentlmen, preko novina porucuje devojci da nema nista od veze i to na tako vulgaran nacin. Ako je istina ovo sto pise, ona i ne treba da bude sa takvim tipom. A on je eto profitirao, dobio je super marketing, pa moze sada da bira poznate manekenke i starlete! Uzas!

Odgovori 22 16
Jelena

29.05.2018 11:01

@Cecilija - A jok...on nije dzentlmen,a ona bas jeste dama...ona moze da kaze da voli muza...a on treba da je ceka i da je titra!!! Odvratna mi je,folirantkinja!!!

Odgovori 14 14
blučanka

29.05.2018 10:24

Ona jednostavno traži takav tip muškaraca sa kojima može manipulisati. Jedan je Filip, odmah je skužio ko je i šta je, pljasnuo je i ćao bella. A i naivni Slobica će dobiti šut kartu kad izađu i treba kad je papak.

Odgovori 13 16