KIJA BESNELA NA SLOBU: Sediš na dve stolice!

Autor: Republika

Zadruga

27.05.2018

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom protekle noći zadrugari su bili u prilici da, za promenu, oni postave pitanja novinarima koji njih inače rešetaju pitanjima. Neki od njih su, što se i očekivalo, želeli da saznaju kakav su imidž izgradili u javnosti i kako njihove porodice gledaju na sva dešavanja vezana za rijalii, dok su pojedini, uglavnom muški deo ekipe, želeli da čuju najnovija dešavanja u svetu fudbala. Ipak, ono što je ostavilo najjači utisak jeste Kijina želja da do detalja sazna kako javnost vidi njen i Slobin odnos, čime kao da je nagoveštavala da možda želi da se pomiri sa njim. To se Slobi nije svidelo pa je došlo do nove svađe.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ona je tokom uživo prenosa bila dvosmislena i potencirala je da mnogo toga treba da se reši i da će njih dvoje tek obaviti ozbiljan razgovor. 

Ove reči su razbesnele pevača koji je istog trenutka zalupio vratima i izašao iz Bele kuće. Kija mu je nakon nekoliko trenutaka prišla kako bi razjasnili nesuglasice. 

- Meni je muka, praviš budalu od mene. Što ti uvek moraš da praviš problem? Zato što sediš na dve stolice, pa da ti to ne bi pravilo problem kod druge stolice - besnela je Kija na Slobu.

- Ja ne sedim ni na jednoj stolici. Na koje dve stolice? Sedim na svojoj stolici - odgovorio joj je Sloba.

Sloba se pravdao da želi samo primirje dok se ne završi rijaliti, a Kija to nije ispoštovala, pa je između njih došlo do velike tenzije.

- Ja neću da se ni sa kim takmičim, ja sam van konkurencije. Ja sam tvoja žena, to je za mene poniženje. Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom - odbrusila mu je Kristina. 

- Ja shvatam da sam go*no, ti mi to indirektno govoriš - rekao je pevač.

- Nemoj mi taj Mikijev fazon "ja sam najgori". Boli me ku*ac što ti hoćeš da opustiš svoj mozak kad moj mozak radi 300 na sat zbog stvari koje si ti meni učinio. Kad si sve zas*ao onda budi čovek do kraja. Budi čovek prema meni. Šta misliš kako je meni. Noćima ne mogu da spavam - vikala je Kija. 

Pevač je imao kratak fitilj, pa je vikao na svoju suprugu iz sveg glasa. Kako nije želeo da se niko od ukućana meša u njihov odnos, ono što je dovelo situaciju do usijanja bila je i blizina Zorice Marković. 

- Ja ću nekome zube izbiti. Boli me ku*ac. Ti ljudi idu okolo i pričaju. Napraviću sebi problem, ispi*diću nekoga, napraviću nešto i otići u zatvor. Živci su mi ovolicki, nemoj da me nerviraš... Molim te pusti me, tresem se - pričao je iznervirano Sloba i dodao "Osudite me, je*ite me, to sam zaslužio. Streljajte me, ja sam tako izabrao - Vikao je Sloba.  

Njih dvoje su vodili žestoku raspravu, nakon čega je Kija otišla u dnevnu sobu, a Sloba ostao napolju udarajući o lim koji se našao u dvorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

27.05.2018 09:44

Sloba galami i misli da galamom dokazuje da je ono sto govori istina, a zna da nije istina. Galamom samo izaziva sukob, jer ne zeli ni sa sobom, ni sa drugima da rascisti odnose.