Sloba Luni: SPUSTILA SI SE NA NIVO MACE DISKRECIJE!

Autor: alo.rs

Zadruga

25.05.2018

18:49

Čini se da ništa tako nije iznerviralo Slobu Radanovića kao priznanje njegove bivše devojke Lune Đogani da i dalje privlači bivši dečko Veljko Ražnatović.

youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

Naime, nakon što je modna blogerka priznala da bi opet imala intimne odnose sa sinom Cece Ražnatović, ali da ne bi želela da bude u vezi sa njim, Sloba se žestoko uvredio. Osuo je paljbu po bivšoj devojci, pa je njeno ponašanje uporedio sa ponašanjem Mace Diskrecije. 

- Od svega što sam ti rekao, ništa nisi shvatila kao pouku. Da li misliš da bih se iznervirao da mi nije stalo do tebe? Sama sebi skačeš u stomak svojim glupavim izjavama, a 100 puta sam ti rekao: "Ispeci, pa reci". Ti i dalje govoriš gluposti, a ja nikada nisam izjavio nešto što bi narušilo moj i tvoj odnos - rekao je Sloba Luni i nastavio da je kritikuje:

 

Good morning ❄️☃️?

A post shared by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on Jan 4, 2017 at 6:21am PST

- Sama sebe kanališ, devojko! Da li si svesna toga? Uvek kažeš: "Nisam tako mislila". Meni kažeš da ti se gadim, a posle pola sata da nisi tako mislila. Da li sam ja kriv za to što si rekla za bivšeg dečka? Šta bi ti pomislila da si čula da neka devojka tako nešto kaže? - pitao je Sloba, a Luna mu je uplakana odgovorila:

- Mislila bih da je debil, eto, to bih mislila. Ali nisam tako mislila - pravdala se Luna. 

e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Maca Diskrecija

- Ti se takvim izjavama spuštaš na nivo Mace Diskrecije! Kažem ti to dobronamerno, da ti otvorim oči. Se*e mi se od tog tvog stava, kunem ti se da ti se više nikad neću obratiti! Ako te je neko ovde hvalio, to sam bio ja, svaki je*eni put! Nemoj da lažeš više, da se*eš više, da praviš od mene kretena! Boli me ku*ac i za tebe i za nju! Sama sebe kanališ, tvoj jezik ti je najveći neprijatelj. Kad god mislim da si shvatila, ti se opet ukanališ - rekao je Sloba, nakon čega je Luni poručio da treba da bude jaka, da skupi hrabrost i izdigne se iznad situacije i problema, što je nju razbesnelo.

- Ne želim da komuniciram sa tobom, ne želim da te gledam, ništa - histerisala je Luna, koja je sve vreme plakala.

Podsetimo, žestoka svađa između bivših ljubavnika izbila je nakon što je Luna priznala da više nikada ne bi bila u vezi Veljkom Ražnatovićem, ali da bi rado pristala na seks sa njim. 

Komentari (1)

Loading