(VIDEO) Miljana im opet DOŠLA GLAVE: Miki i Nadežda PRED RASKIDOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.05.2018

18:06

Pre nekoliko dana Nadežda Biljić odala je tajnu Miljane Kulić, kako bi čula pesmu. Tom prilikom pevačica je u Rajskom vrtu rekla Drvetu mudrosti kako joj je trudnica priznala da je zaljubljena u Marka Miljkovića.

printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Nadežda je u tom trenutku bila u svađi sa svojim verenikom Mikijem Đuričićem, upravo zbog ove zadrugarke, oni su se danas ponovo posvađali zbog Miljane Kulić za koju Miki tvrdi da je saznala da je Nadežda otkrila njenu tajnu.

- Da mi na vrat tovariš Miljanu Kulić, to mi ne treba u životu. Šta ti ima njene tajne da odaješ? Nemaš pravo da odaš tajnu zbog pesme! Onda si moralno g*vno kao i svi ostali. Misliš da ja nemam milion tajni za neke sa kojima nisam dobar, pa nisam išao kod Drveta! Žena je luda, shvatiće to kako će shvatiti - govorio je Miki Nadeždi.

printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Nadežda se branila rečima kako su ona i Miljana stavile tačku na svoje druženje, a zatim je kasnije počela da plače kada je nastavila sa Mikijem da priča o ovoj temi u krevetu u sobi za rehabilitaciju.

- Ja sam se skoncentrisao na tebe i na sebe, ne na druge ukućane. Ja se ne bavim drugim ljudima kao ti. Ja ne odajem zbog pesme tajnu Miljane Kulić. Nadežda znaš zašto ćemo da raskinemo... Jesi li ti retardirana? Ja ne razumem! Mora da si ti nekome rekla, pa taj neko njoj preneo. Ignoriši Miljanu. Ti odeš i odaš njenu tajnu za koju je ona saznala - pričao je Miki.

Komentari (0)

Loading