Slobi se smučilo: POVRAĆA MI SE OD LUNE, KIJE I MENE!

Autor:

Zadruga

24.05.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović u rijaliti "Zadrugu" ušao je kao oženjen čovek, muž Kije Kockar, da bi nešto kasnije postao dečko Lune Đogani, a sada izgleda nije ni jedno, ni drugo. A šta misli o svom odnosu i sa suprugom i sa ljubavnicom, Radanović je danas otkrio drvetu mudrosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izmislili toplu vodu... Na ovu ideju su došli Bora i Đekson

On je, najpre,  zajedno sa Borom Santanom i Nemanjom Đerićem Đeksonom došao na jednu ideju koju su izneli Drvetu mudrosti.

- Mi smo malo u depresiji, teško nam je, gledamo da vreme ulepšamo i nama i gledaocima, pa smo hteli da te zamolimo da nam izađeš u susret, da pričaš sa Velikim šefom. Došli smo na ideju ja, Đekson i Sloba da nam izađeš u susret - počeo je Bora koji je zatim otkrio da su njih trojica odlučili da naprave himnu "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Oni prave himnu "Zadruge"... Đekson, Bora i Sloba

A kako se Drvo mudrosti oduševilo ovom idejom, dovelo se u pitanje šta će biti tema pesme koja će privući gledaoce i koja će obeležiti ovaj rijaliti, na šta je Sloba imao jedna predlog:

- Može Luna, Sloba i Kija - rekao je Sloba, a Drvo mudrosti je bilo oduševljeno ovom idejom. Međutim, pevač je tada otkrio da je bio ironičan:

-  To nije predlog, to je bila glupa konstatacija moja od koje mi se povraća - iskren je bio Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

24.05.2018 18:35

Sloba nekoliko dana nije bio u blizem kontaktu sa Lunom i bio je potpuno normalan covek. Evo danas opet se raspravlja sa njom i lupa rukama u zid.