ISPLIVAO SNIMAK SE*SA SLOBE I NADEŽDE!

Autor:

Zadruga

24.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Sloba Radovanović priznao je da je svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar prevario više puta pre "Zadruge", o čemu su postojali i brojni dokazi u vidu privatnih prepiski.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Nadežda Biljić

Iako se u "Zadruzi" spekulisalo da je Sloba prevario Kiju i sa aktuelnom zadrugarkom Nadeždom Biljić, sada je izvesno da se to dogodilo jer je u medije isplivala informacija da postoji video-snimak na kojem Nadežda oralno zadovoljava Slobu.

Naime, Nadica je po ulasku u "Zadrugu" rekla da ju je Sloba u sitne sate zvao da dođe kod njega na druženje i priznala da je osetila da želi nešto više od prijateljstva. Sloba je to oštro negirao, međutim, kasnije je priznao Mikiju Đuričiću, Nadicinom rijaliti-vereniku, da se nešto više među njima dogodilo. Takođe, pojavili su se i brojni navodi izvora da su njih dvoje često nakon svirki koje su zajedno radili nastavljali druženje u kući i po hotelima.

Slavica: Nada toliko izlupa telefon da ne postoji majstor koji može da ga popravi, nema šanse da su došli do nečega iz njega

Kako nedeljnik Star navodi, postoji snimak na kojem se jasno vidi da Sloba i Nadežda imaju seksualni odnos, te da se vidi i deo u kojem ona njega oralno zadovoljava. Snimak je, po navodima izvora, izvučen iz Nadeždinog mobilnog telefona i snimljen je pre više od dve godine. Akcija se dešava u dnevnoj sobi, a u jednom momentu čuje se Sloba koji kaže Nadeždi da ga ne steže. Pevačica kleči na jastuku, dok Sloba sedi na dvosedu koji je krem boje i ona ga zadovoljava, a na sebi ima crnu mini-haljinu.

- Znam da su Sloba i Nadežda bili zajedno. Rekla mi je Nada za snimak, to veče su se napili, zato su se snimali, ali mi je rekla da je obrisala taj video. To se desilo nakon zajedničke svirke, radili su neki rođendan i onda su otišli kod Slobe u stan, imali seks i snimali se. To je bilo pre dve godine, pa da, Nada je imala malo drugačiju kosu, nije imala nadogradnju. Tada je on bio sa Kijom, ali je radila preko i nije bila u Srbiji - naveo je izvor za Star i dodao:

- Njoj je sistem na telefonu pao i ona ga je odnela na popravku, međutim, rekli su joj da ne mogu mobilni da joj vrate u život jer je ne znam šta pregorelo. Sto posto su tad izvukli taj snimak - zaključio je izvor.

Ove navode oštro je osudila Nadeždina majka Slavica Biljić, koja tvrdi da takav snimak ne postoji.

- To uopšte nije tačno. Nada svoje telefone čuva, nijedan nije izgubila, snimke nikakve ne čuva sem onih na kojima peva. Šokirana sam, svašta se priča, oni su u žiži interesovanja. Nada toliko izlupa telefon da ne postoji majstor koji može da ga popravi, nema teoretske šanse da su došli do njenog telefona ili nečega iz njega. Oni su bili samo kolege na poslu, a što se te čuvene Slobine poruke da dođe kod njega tiče, to je bila obična poruka, ona je to pogrešno shvatila, nije ni otišla kod njega u stan na Dorćolu, ne zna ni gde je taj stan. Ona je više komunicirala sa klavijaturistom nego sa Slobom oko svirki, nisu se oni družili mimo toga. Ja sam bila u stanu u Beogradu i ja sam je dočekivala. Nema teoretske šanse, pa rekla bi mi Nada - zaključila je vidno uznemirena Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marta

24.05.2018 13:06

Naj goirSlobin jpotez u ivotu bio je što je prihvatio Kristininu nametnutuodluku da se venčaju.Njego rfazlog je bilo da ćesemožda u tom slujčaju njihoviodnosi poboljšati inešto popraviti. medjutim,sve je bilo gore i i gore.....Ako ponovo upadneu manipulatorkinu mrežu zakucaće sebeudebelojderesiji. Realnotu ovom trenuku je davoli još uvek Lunu, ali je ljut zato što ga je ostaila ne neželi da se pomiiri sanjim. Ona njemune može da oprosti neke stari...Drugi zadrugari mu namećusoje mišljenje i bacaju rovce proti lLune... on više ne zna gde se nalazi, ali za njom pati, to se vidi.

Odgovori 12 29
itradedmyself

24.05.2018 18:51

@Marta - Uzas,Kristina je za ova dva priglupa DEBILA LJUDINA U SVAKOM POGLEDU.

Odgovori 35 9
Lka

29.05.2018 07:52

@Marta - Kad procitam ovako nesto odma picinjem da se osvrcem oko debe, zavirujem ispod kreveta, ormara i sl. Recite mi gde vi tacno boravite kad znate sve iz necijeg braka, lad je ustao, legao , kako se ophode supruznici ko sa kime manipulise i ostalo.Rekao bih da ste zensko, sto da nuste bolji od onoga sto spocitavate Kristini, koja zena ne voli i ne zeli da komanduje svojim suorugom, koja snaja voli svekrvu.Lupetate i obicna tracara ste.

lJUBICA

24.05.2018 13:34

šTO NE PITAJU NJIH U PROGRAMU KAD SU. kO IMA SNIMAK NEK DOKAŽE. Meni je bilo sumnjivo kad je Nadežda ušla KAKO JU JE sLOBA ODMAH POCEO IZBEGAVATI

Odgovori 28 3