(FOTO) OVO JE ČOLAKOVA BIVŠA: Nije ni čudo što žali za njom!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.05.2018

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak, aktuelni učenik "Zadruge", ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao zauzet muškarac a napolju ga je čekala devojka Katarina Vukotić. Ipak, to mu nije smetalo da započne romansu sa Nenom Petrović a zatim i sa Nadeždom Biljić.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Bane Čolak

Posle ovih ljubavnih neuspeha pred kamerama, Čolak se prisetio svoje bivše devojke, pa je prethodne noći u toku razgovora sa svojom majkom Jasminom, pitao za nju.

 

Jutro jutrooo! ❤?? #endlesslove #morning

A post shared by Bane Čolak (@banecolak_13) on Sep 1, 2017 at 1:32am PDT

Baneta je zanimalo da li ga Katarina čeka napolju i da li ima poente da je još uvek spominje. Majka mu je prenela da sa njegovom bivšom devojkom nije u kontaktu ali da ga ona najverovatnije neće čekati kada napusti rijaliti.

 

Da li to andjeo, vesto krije vraga pod maskom? ???

A post shared by Bane Čolak (@banecolak_13) on Aug 26, 2017 at 2:46pm PDT

Iako je bio vidno neraspoložen zbog ove informacije, Bane je to prihvatio kao da je već očekivao pa je nastavio normalnu komunikaciju sa cimerima. On se prethodne noći naprasno zbližio i sa Lunom Đogani, sa kojom je proveo neko vreme na dušeku u bazenu daleko od očiju drugih zadrugara.

Kako izgleda Čolakova bivša draga pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading