Nadeždina drugarica otkrila KAKVO JE ONA ZLOSTAVLJANJE TRPELA!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

22.05.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Nadežda Biljić imali su preksinoć žestoku svađu zbog Miljane, a iako se činilo da se situacija malo stišala, ponovo je nastao haos među njima.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nadežda Biljić

Najbolja drugarica Nadežde Biljić otkriva kroz kakve je sve traume Nadežda prošla kada je trpela zlostavljanje bivšeg dečka ali i da je prethodno veče, kada ju je tokom svađe sa verenikom Mikijem, Đuričić odgurnuo i pljunuo da je bila u strahu za njeno psihičko stanje.

- Nadežda je pretrpela jako veliko psihičko a i fizičko zlostavljanje. Nju je bivši dečko znao za običnu sitnicu da istuče. Da joj udari šamar pre svima nama a ona je ćutala nikada mu nije uzvratila niti grubim tonom. Sećam se jednom prilikom smo bili kod njih na večeri a ona nije posolila supu pa je takav šamar dobila pred svima nama da je mene zabolelo - priča Nadezdina drugarica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Dok je sinoć u raspravi sa Mikijem Nadezdu odgurnuo Nadezdini prijatelji bili su u strahu od njene reakcije.

- Kada sam videla da ju je Miki odgurnuo i pljunuo bila sam u strahu kako će reagovati. Ali vidim da je prvi put pokazala zube. Drago mi je zbog toga. Ona zna kako je kada jednom prođes pakao kada te neko maltretira. Da ju je Miki udario ili nešto tome slično, ne znam sta bi se desilo. Plašim se kako će se cela ova situacija sa Mikijem odraziti na njenu psihu - zavrsava priču Nadezdina drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading