BIVŠI ZADRUGAR POSTAO TATA: Najbolji drug NIJE MU DOŠAO NA SLAVLJE!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" koji je spektakularno počeo 6. septembra prošle godine učinio je poznatima i neke od potpuno anonimnih repera poput Nemanje Đerića Đeksona, Vladana Vojinovića, Vojketa Đansa, ali na kratko i njihovog druga Andreja Saljnikova poznatog pod nadimkom Jang Plak.

 

 

Međutim, za razliku od Vojketa, a posebno od Đeksona, Jang Palk je vrlo brzo ispao iz takmičenja. On je vreme dok njegovi drugari borave u "Zadruzi" iskoristio da se oženi, a sada je postao i tata s obzirom na to da se njegova supruga Nina Stakić porodila.

Nina i Andrej dobili su ćerku Elenu, a Jang Palk je to odmah podelio sa fanovima:

- Dobro došla na ovaj svet Elena Saljnikov. Hvala najvećem caru, heroju i legendi Nini Stakić na svemu što je izdržala i na ovom daru od Boga - napisao je Saljnikov.

A s obzirom na to da njegov prijatelj iz grupe Đans, Vojke i dalje bije bitku u "Zadruzi" nije mogao da prisustvuje svadbi, a propustiće i slavlje povodom rođenja Palkove ćerke. Međutim, izvesno je da će oni proslaviti ove lepe trenutke kada Vojke izađe, 20. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading