(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta će KIJA raditi sa Slobom posle Zadruge!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.05.2018

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas popodne Kristina Kockar i Milan Milošević razgovarali su u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti. Milan se prvo dotakao poslednje vanredne emisije "Radija Amnezija", za koju je rekao da je bila odlična.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iskreno o svojoj sreći

Gost "Radija Amnezija" u jednom trenutku bila je i Luna Đogani, nakon čega je otišla u pab gde se prvo svađala sa svojim dečkom Slobodanom Radanovićem, a zatim su pričali i o godišnjici braka koju je pevač slavio nedavno sa Kijom. Drvo je u jednom trenutku pitalo Kiju i Milana ko će se sa kim pomiriti u njihovom trouglu, a zatim je Kockareva iznela svoj stav.

- Neće se Kija miriti! Kija je više puta rekla da takvu osobu ne želi u svom životu. Posebno posle... pa tako nešto ukupno! Ja zaslužujem mnogo više, Drvo, ti to znaš! Jednostavno, mi smo od njega napravili da je on ne znam šta, a u stvari je smešan! Neka se sada pere! Hoće da ispadne kul dečko, ali meni je jadan, jer ja znam vrlo dobro istinu. Ne bih se mešala. Ja bih volela da se oni pomire! - iskreno je pričala Kija.

- Ja želim da nastavim svoj život, da budem srećna, a poslednji put kada sam bila srećna bila sam sa Andrijom. Želim da nastavim svoj život onako kako zaslužujem. Meni je bilo previše teško, ne želim da se tako osećam! Moram sebi da utuvim da me čekaju lepe stvari! Jednostavno želim njemu svu sreću, ja stvarno želim da se oni pomire, jer znam istinu, bilo bi mi drago! - govori Kristina.

S obzirom na to da su bili veoma raspoloženi, Drvo mudrosti je dodelilo Milanu Miloševiću i Kristini Kockar tajni zadatak. Ono će morati svima da saopšte lažnu informaciju, a to je da se "Zadruga" produžava na dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
keops

19.05.2018 00:38

Niko nije savršen a pogotovo ne gospođa Kockar koje je svojim ulaskom pokvarila koncepciju zadruge , koja je trebala biti promocija pevača . Najviše puta je upravo gospođa menjala mišljenje .

Odgovori 6 11