SLOBIN OTAC: Kiju nismo voleli jer je laka, a i Lunu neka ostavi!

Autor:

Zadruga

11.05.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok su svi bili ubeđeni da su roditelji Slobodana Radanovića, Draginja i Dušan za pevačevu vezu sa Lunom Đogani, ispostavilo se da to nije baš tako. Slobin tata otkrio je šta misli i o Slobinoj ženi Kristini, ali i o Luni.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
O njoj kolaju priče da je laka žena... Kija Kockar

Istina o tome zbog čega nikada nisu prihvatili Kristinu Kockar konačno je izašla na videlo:

- Od starta nismo bili za Slobinu vezu sa Kristinom. Istog dana kad mu se svidela, rekao sam mu da nije za njega zbog glasina koje su o njoj kolale kao o lakoj ženi. Kasnije smo se trudili da ga ne remetimo i da pustimo život da ga vodi dalje, samo da mu je dobro. Međutim, evo, pokazalo se da njegov izbor nije bio dobar. Sada bi najbolje za Slobu bilo da je sam i da život nastavi kao slobodan muškarac. Pomreti nećemo od gladi, za osnovno ćemo uvek zaraditi, ali nam mir treba - tvrdi Dušan Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tata Dušan kaže da mu je sin najbolji momak u selu... Sloba Radanović

On je istakao da je njegov sin dobar čovek i da o njemu niko ružnu reč ne može da kaže, dok za njegovu suprugu nije siguran. Takođe, istakao je i da li podržava Slobinu vezu sa Lunom Đogani:

Foto: facebook.com/Gagi Đogani
Šta li sada misli Gagi...? Đogani sa Slobinim roditeljima, Draginjom i Dušanom

- Pitajte kakav je moj Sloba nepoznate ljude, koga sretnete nasumično na ulici, kao i vlasnike kafana i kafića gde je pevao i odsecite mi ruku ako čujete ružnu reč za njega. Njega svi vole i obožavaju, a za Kristinu nisam siguran šta bismo sve čuli i saznali. Ne kažem da nema zluradih i lažova, ali njih dvoje su dva sveta. Ako Bog da, ostaviće obe i živeti kao normalan čovek - dodao je Radanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Baki

11.05.2018 20:50

Sram bilo roditelje koji kažu da je njihov sin zlato a snaja laka.. Pa šta je radio pet godina sa njom, zašto se oženio i venčao u crkvi. Videli smo ih sve i sve nam je jasno. Njima i treba luna djogaj da im sa anabelom pomrsi konce i da se svi valjaju u govnima koja su izasrali. Kija beži od njih glavom bez obzira

Odgovori 87 10
Nevena

11.05.2018 21:04

Nije im dobra ni jedna snaha.

Odgovori 62 4
Nevena

11.05.2018 21:10

Teska je optuzba da je Kija laka zato sto je vec imala momke. Na osnovu toga moze se i za Dusanovu zenu reci da je laka.

Odgovori 71 10
Ljubica

11.05.2018 21:30

Bogata smo mi zemlja imamo dosta balvana

Odgovori 63 5