Kija zbog Slobe ŽESTOKO ODBRUSILA Ani Korać!

Autor:

Zadruga

08.05.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar i Sloba Radanović su kao duet prethodne noći nastupali na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija 3" i tada osvojili trostruku nagradu osvojivši sve simpatije kako publike, a tako i žirija. Zbog toga oni su bili nagrađeni i novčano i sa punom korpom slatkiša.

Foto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Kija Kockar

Kija je tokom svog boravka u rijalitiju pokazala da je veliki sladokusac, a s obzirom na to da je danas Sloba ponudio čokoladom, pa iako je u prvi mah odbila, jer je pomislila da to nije deo poklona, ubrzo se predomislila.

Sloba je iz svoje korpice sa slatkišima doneo keks koji Kija voli i dao joj celo pakovanje, a kada joj je njena rijaliti drugarica Ana Korać zatražila jedan, ona joj je lukavo odgovorila. 

- Ne može, ti si se dopisivala sa mojim mužem - rekla je Kija.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Da, muvao sam je. Mi smo se viđali svakodnevno, bioskopi - pričao je ironično Sloba, što je Kiju jako iznerviralo, pa im je prebacila zbog toga.  

- Ali tada nije bio oženjen - dobacila je Ivanjičanka.

Čini se da Kockarevoj nije prijao komentar njene cimerke koja se dopisivala sa njenim još zakonitim suprugom. Bez obzira na to što je sa njom ostvarila najbolji kontakt u "Zadruzi", ona nije mogla da prećuti i da joj ne odgovori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading