Đoganijeva lažirala padanje u nesvest?

Autor: D. Lukić - I. Tubin

Zadruga

03.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Luna Đogani pala u nesvest u dvorištu Bele kuće pošto joj je pozlilo internetom su odmah počeli da kruže snimci u sklopu kojih su fanovi komentarisali da je lažirala kolaps.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, dok je ležala bez svesti na fotelji, u skupljenoj šaci joj se sve vreme nalazila papirna maramica, a istu je nosila i kada ju je obezbeđenje podiglo i iznelo iz kompleksa kako bi joj bila ukazana prva pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Katarina

03.05.2018 07:39

I ovo Luna odglumila. Drzi maramicu, prevrce je u ruci, da bi se brisala dok je odnose kod lekara. Vise puta glumila nesvest u Zadruzi.

Odgovori 19 3
Danijela ranić

03.05.2018 07:58

Kakvo jlažiranje, devojci jebilo zaistamnogo loše, pre toga je povraćala.Doduše bilaježurka i popila je samo dve čaše vina. Povraćala je,bilo joj muka.nakon toga, se onesvestila...To i u Zadruzi Miljnaprosipša jer ne voli Lunu, poštojej jednodfavorita a i zaljubljenajeu Slobu. Ona je otkačena.Kako je nijej sramota..

Odgovori 3 22
Gregor

03.05.2018 11:15

Od mene ZLATNA MALINA za losu ulogu i los karakter!!!

Odgovori 10 0