TOMA PANIĆ: Bojim se da mi je Mina prenela HIV!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni maneken Tomislav Panić tvrdi da je Minu Vrbaški precrtao iz života. Kako je otkrio za Rijaliti, kada je po izlasku iz "Zadruge" čuo priče s koliko je Mina muškaraca imala seksualni odnos, odlučio je da ode na testiranje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić

Toma je saznao da mu Mina nije prenela nijednu polnu bolest, međutim, bivši zadrugar sada strahuje od najgoreg. Toma mora da sačeka dva meseca kako bi saznao da li ima HIV.

Naime, Toma i Mina imali u seksualne odnose i bez zaštite u rijalitiju, a njegova rijaliti-devojka poznata je po tome da često menja partnere, što mu nije dalo mira.

 Toma: Mina je poznata po tome da često menja partnere, pa sam sumnjao da mi je prenela neku polnu bolest

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Tomislav Panić i Mina Vrbaški

- Po izlasku iz "Zadruge" otišao sam hitno kod svog doktora na jednu privatnu kliniku da odradim analize na HIV, triper, picajzle i druge polno prenosive bolesti zbog toga što Mina i ja nismo koristili zaštitu svaki put tokom seksa. Ja se inače redovno testiram, a ovog puta sam to uradio po hitnom postupku jer sam sumnjao da Mina ima neku od polnih bolesti i da mi je nešto od toga prenela. Ona je poznata po tome da često menja partnere i tek kada su stigli rezultati donekle sam odahnuo. Međutim, moraću da sačekam minimum dva meseca kako bih uradio najbitniji test. Ne mogu još uvek da saznam da li sam HIV pozitivan ili ne najmanje još dva meseca. Mina je u rijalitiju pre mene bila intimna sa Đeksonom, koji je samo u "Zadruzi" bio sa četiri devojke - priča Panić, koji misli da Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson neće obnoviti romansu i da njegova devojka to hoće jer, kako Toma tvrdi, reper to očigledno ne želi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Mina me je razočarala kad je rekla da i dalje voli Đeksona, ali ne mislim da će oni opet imati nešto i da ona bude inicijator toga jer dečko očigledno ne želi ništa s njom. Čekaću Minu da izađe da joj vratim magare koje mi je dala, možemo čak i da popričamo, ali ne znam šta će biti. Meni je i njena majka Ivana rekla da je Mina drugi put ušla sa ciljem da vrati Đeksonu ono što joj je uradio. Sada Mina priča kako između nas nije bilo ništa ozbiljno i poziva se na dogovor koji ne postoji jer se ona i ja nismo ništa dogovorili. Jesam joj rekao: "Igraj se", ali nisam mislio ovako. Preneli su mi i da Mina miriše moju majicu, da se pre neko veče molila, ali ne vidim čemu sve to. Ne može neko da pravi budalu od mene. Precrtao sam je - zaključio je bivši zadrugar Toma Panić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading