Ivana Vrbaški: Momak mi je oprostio prevaru sa Tominim bratom!

Autor:

Zadruga

24.04.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Mine Vrbaški Ivana Vrbaški kaže da joj je momak Saša, sa kojim je nekoliko godina u vezi, oprostio prevaru sa Petrom Panićem, bratom Tome Panića. Naime, Ivanu i Petra snimila je ekipa Pinkovog portala kako se ljube na parkingu posle snimanja jedne emisije. Vrbaški je prišla Paniću osvrćući se okolo da vidi da li je neko gleda, a već u sledećem trenutku strasno su se poljubili. Poljubac su ponovili dvaput, a zatim je svako od njih otišao na svoju stranu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

- Svi znaju da ja imam dečka. Ja sam sa Sašom u vezi dugo da bi on meni zamerio taj poljubac. On je video snimak i na to se samo smejao, šta bi mogao da kaže na to. Može se reći da mi je oprostio. (smeh) Mi nismo zajedno nekoliko meseci, već nekoliko godina, tako da je između nas tada, a i sada sve u najboljem redu. Tominog brata sam videla to veče, sada nemam nikakav kontakt sa njim. Ja živim u Inđiji, a Petar u Svilajncu, nije ni logično da se viđamo, pritom je mnogo mlađi od mene da bih ja sa njim bila u nekoj vezi.

- Ja ne znam ko je snimio naš poljubac, bilo je dosta ljudi i svi smo u isto vreme krenuli posle emisije. Okretala sam se oko sebe da vidim gde mi je vozač pošto nisam mogla da ga nađem, a ne da me neko ne bi video kako se ljubim sa Petrom, to se jednostavno desilo - kaže Vrbaški, koja se čula sa Tomom Panićem po njegovom napuštanju rijalitija "Zadruga" i sa njim pričala isključivo o rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

Ivana: Tominog brata sam videla to veče, sada nemamo nikakav kontakt

- Toma me je pozvao po izlasku iz rijalitija, već sledećeg jutra. Preneo mi je pozdrave od Mine, rekao mi je da mi je ćerka dobro i da se ne brinem. Nije me ništa pitao za Petra, zna da između nas nema ništa - zaključuje Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading