JA SAM KAO ŠTRUMFETA: Nadežda priznala da joj se Miki sviđa od POČETKA!

Autor:

Zadruga

23.04.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić kao i svake nedelje i sinoć je uradio intervju sa pojedinim zadrugarima, a ovoga puta odlučio je da okupi Nadeždu Biljić, Mikija Đuričića i Baneta Čolaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raspravljaju ko je kriv za seks... Nadežda, Miki i Ognjen

Povod za intervju ovo troje zadrugara je, naravno, seksualni odnos koji upražnjavaju sada Nadežda i Miki, a pre toga Biljićeva i Čolak. Užičanin koji je najpre kazao da mu do Nadežde nije stalo, kasnije je bio veoma ljut i osetio se izdanim:

- Nadežda i ja smo se složili da smo mnogo povredili Baneta, srce nam se cepa. Mi smo otkrili da Bane ipak ima emocije prema njoj. Ja sam ovde iskorišćen da bi se ona osvetila njemu, ja sam ovde žrtva. Izgubio sam prijatelja, posle mi se Nadežda svidela, pa sam razmišljao i shvatio da sam iskorišćen - izjavio je Đuričić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Misli da ga je Đuričić izdao... Miki i Bane

I dok je Miki pokušao da bude duhovit, Bane ga je prevazišao:

- Miki i ja smo drugari ovde od početka, tako da smo sve ovde delili od prvog dana. Miki me naučio da ne budem konzervativan. Kad sam to saznao bilo mi je teško da primim k srcu, on je mene učio da treba da prebolim i da je ljubav nešto sasvim drugo. U momentu mi je stvarno bilo teško... krivo mi je bilo što je deset ljudi znalo, a ja nisam. Kad je prošlo dva, tri dana shvatio sam da ako smo delili hranu, cigare, što ne bismo i ovo. Meni je krivo što je on iskorišćen, ništa drugo - bio je ironičan Bane.

Ipak, Nadežda je sve zatekla svojom izjavom:

- Ja sam slobodna devojka, imam pravo da radim šta hoću. Ja sam prema njemu gajila simpatije od početka, a za to niko nije znao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda tvrdi da je kao Štrumfeta... Biljićeva i Đuričić

Miki je nakon toga branio Nadeždu, za koju tvrdi da je ipak najčasnija devojka u "Zadruzi".

- Ovde se više ne zna ko sa kim, imamo sve slučajeve. Nema devojke koja nema napolju dečka, a ovde jurcale sa drugima i sad svi upiru prste na Nadeždu. Glupo je što nemoralne osobe to govore - izjavio je Đuričić, a pevačica se nadovezala:

- Videćemo, zavisi sve od njihovih izjava. Ja mu ovde dođem ko štrumfeta - kazala je Biljićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading