(VIDEO) KIJINI FANOVI NE MOGU NIŠTA LUNI?!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.04.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio Amnezija je i danas vratio osmeh na lice kako zadrugarima tako i gledaocima i slušaocima RTV Pink. Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak bili su veoma inspirisani i kreativni, pa su pravili mnoga lažna uključenja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Jedno od njih bilo je za Kristinu Kiju Kockar. Milan je improvizovao glas gledateljke koja je Kijin verni fan i glasač.

- Kija naša dobra, videla si da smo aktivne i da slušamo tvoja naređenja, odnosno tvoje želje. Glasale smo koliko god smo mogle, širile smo tvoj apel i, eto, malo je falilo da se desi neočekivano. Snimak je obišao ceo svet, ali ona je ostala. I dalje je tu! Sve je na tebi, znaš šta treba da radiš. Nas je sve više i puno smo se založile za tebe. Puno te vole tvoje ostavljene žene i pozdrav za Anu Korać - rekla je navodno gospođa Slobodnaka.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Kija Kockar

Podsetimo, prethodne sedmice se vodila ljuta borba za ispadanja između Tome Panića i Lune Đogani. Maneken je napustio zadrugu iako je Kija otvoreno nagovestila svojim glasačima da podrže Panića.

Kockarevu je ovo uključenje veoma oraspoložilo, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading