ONI SU POTRČCI OVE NEDELJE! Rajačić izneo svoj stav! Evo ko se odlukom najviše šokirao!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve u svemu Zola i Stefani kao najbolji par i voleo bih da podignem Miljanu i Bebicu, smatram da je to prava ljubav, tako da su oni potrčci - dodao je Rajaćić.

ONI SU POTRČCI OVE NEDELJE! Rajačić izneo svoj stav! Evo ko se odlukom najviše šokirao!

Foto: RTV PINK printscreen

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka', a učesnik Elite Uroš Rajačić podignut je od strane voditelja Milana Miloševića kako bi rekao koga bira za potrčka.

Da vidimo Uroše sa kim ćeš da se poigraš večeras -rekao je Milan.

- Zola i Stefani, Milena i Žana, Đedović i Mića. Pošto se ližete toliko Milena i Žana evo samo sam hteo da ih vidim -rekao je Rajačić.

- Mrš pi*ka ti materina, govno jedno, izvređao si ovde žene najgore, smradino jedna, sve se gleda napolju - rekla je Kačavenda.

Foto: RTV PINK printscreen

Rajačić Uroš bira potrčke

 

- Idemo ovako Zola i Stefani jedini ovde potencijalni par, svi ste se išaltali ovde, jedini par kojima treba gurka da bi ušli u vezu, gledam ih svaki dan kako se maze i ovde su mi nazanimljiviji što se tiče parova. Đedovića i Miću sam odabrao kako bi čuo kakvo mišljenje imaju ljudi o njima, a s obzirom na to kakvi su pušači ku*ca niko ne bi smeo da izrazi svoje mišljenje - rekao je Rajačić.

Foto: RTV PINK printscreen

Rajačić Uroš bira potrčke

 

- Sve se podelilo na dve grupe, to su ti grupe pušača, Bebica i ovaj njegov klan i Kačavenda najveći dupljak glupi. Sve u svemu Zola i Stefani kao najbolji par i voleo bih da podignem Miljanu i Bebicu, smatram da je to prava ljubav, tako da su oni potrčci - dodao je Rajaćić.

- Što se mene tiče već smo bili u izolaciji i ništa se nije desilo, ako nismo imali 9 meseci kontakt nećemo ni sad, doći će do razgovora u narod pita ja se nadam tako da ćemo tad sve rešiti -rekla je Miljana.

- Mene baš briga za to sve, neće se naravno ništa desiti - dodao je Bebica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading