"ZADRUGOVIZIJA 2" VEČERAS, a u ŽIRIJU VELIKO IZNENAĐENJE!

Autor:

Zadruga

09.04.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh "Zadrugovizije" koja je održana u februaru mesecu, kao i veliko interesovanje gledalaca rezultiralo je još jednim ovakvim festvalom koji će se emitovati večeras na Televiziji Pink sa početkom u 21.30 časova.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prva "Zadrugovizija" je osvojila srca gledalaca... Matora i Miljana sa voditeljkom

Izvođenje poznatih hitova od strane zadrugara pratio je milionski auditorijum, a večeras, u "Zadrugoviziji 2- imitacije" će gledaoce obradovati nove kompozicije, ali i poneka sa prethodno održanog festivala. Učesnici "Zadruge" večeras će se oprobati i u glumi, a Veliki šef je u toku današnjeg dana, takmičarima dao zadatke koji će oni vežbati do večeras kako bi mogli da izvedu svoje tačke na najbolji mogući način.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oduševio publiku i žiri... Nemanja Đerić Đekson

Večerašnju Zadrugoviziju će otvoriti Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke, a zatim će nastupati Miljana Kulić i Sloba Radanović. Kao treće na sceni će se pojaviti Kristina Kockari Gordana Džehverović, dok četvrti nastupaju Dragica Janičić i Bora Santana. Luna Đogani i Sara Reljić će se pojaviti pete po redu. Marko Miljković i Jovana Tomić Matora kao šesti, Snežana Mišković Viktorija i Andrijana Radonjić kao sedmi, Marija Ana Smiljanić i Lepi Mića osmi, Milica Dugalić i Tanja Jovićević devete. 

Maca Diskrecija će se pojaviti sama na sceni pod rednim brojem deset, a zatim Nadežda Biljić i Anđelo Ranković kao jedanaesti, Mina Vrbaški, Tomislav Panić i Nemanja Đerić Đekson kao trio dvanaesti. Trinaesti će biti Miki Đuričić i Bane Čolak, a Duško Radonjić će solo nastupati kao četrnaesti. Petnaesti po redu nastupaju Teodora Džehverović i Sanja Stanković, šesnaesti Milan Milošević i Zorica Marković. Sedamnaesti nastupa Radosav Stefanović Žuti i ovo takmičenje će zatvoriti Zorana Stefanov i Ana Korać pod rednim brojem 18.  

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
On će voditi "Zadrugoviziju 2 - imitacije"... Ognjen Amidžić

Stručni članovi žirija koji će iz crvenih stolica ocenjivati njihove nastupe biće Maja Nikolić, Dragan Marinković Maca, Dara Bubamara, Goran Stojićević Karamela i Damir Handanović, a deo žirija činiće i novinari. Sa zadrugarima u bekstejdžu će razgovarati Dušica Jakovljević, a domaćin će biti Ognjen Amidžić. 

Ne propustite večerašnji spektakl i budite uz "Zadrugoviziju 2 - imitacije", koja će početi sa emitovanjem u 21:30h, samo na Televiziji Pink. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading