(VIDEO) Miki posle s*ksa uporedio Nadeždu sa JEDNOM DOMAĆOM ŽIVOTINJOM?!

Autor:

Zadruga

09.04.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekciju da je kasno posle bludničenja kajati se zbog istog (naš narod kaže to mnogo koloritnije, ali još se slavi Vaskrs, pa da ne preterujemo), na teži način naučio je Miki Đuričić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Sloba Radanović

Nakon što su Miki Đuručić i Nadežda Biljić imali žestoku akciju na Vaskrs, njega je krivica počela da izjeda u trenutku kada je ugledao kamere koje su snimile celi odnos. On je sa Slobom Radanovićem želeo da podeli svoju brigu, ali mu nije ispričao pravu istinu.

- Ja ne vidim da me kamera snima, ja već spremio vodu, kad ovi viču "evo hrane". Grdili su me, rekli mi svašta. Nisam znao da tamo ima kamera. Znao sam da ima u prvom, ali nisam znao da je u drugom delu ima kamera, utroba mi se prevrnula. Kad sam video, presela mi i guska i sve, život mi se smučio. Au blama, au tuge - pričao je Miki Slobi.

Mnogi su protumačili kao nepristojno Đuričićevo poređenje svega toga  što se desilo sa guskom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojin

09.04.2018 11:30

Miki je car.jedan od favorita.Inteligentan, iako ne posebnog obrazovanja, vrlo je načitan,čposeduje dobre organizatorske sposobnoti i dr. Sasvim je normalno da je imao sex sa Nadeždom.Ne vidim nikakav problem. Šta ako su kamere bile uključene. Živimou 21 veku.Dosta više tih predrasuda i malogradjanštine. Ona je vrhunski pevač, dobra devojka, može i da se oženi sa njom. zašto da ne,....

Odgovori 6 11