(VIDEO) Ovako je funkcionisala Kijina i Andrijina veza!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.04.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar je u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" ušla kao prevarena supruga. Nju je pevač Sloba Radanović nakon sedam dana boravka u Beloj kući "zamenio" sa blogerkom Lunom Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
KIja Kockar

Saznavši da ju je suprug prevario, ona je neočekivano uplovila u ljubavnu romansu sa novom dečku koga veoma često pominje u javnosti. Reč je o Andriji Lazoviću. Kija je tokom ranih jutarnjih časova šapućući spomenula svojoj cimerki Nadeždi Biljić kako je njena veza sa Andrijom zapravo započela. 

- Mi smo trebali da se vidimo, nismo se videli nešto 10-ak dana. Desi se da ja treba da uđem... Mi smo se videli pre nego što sam ušla. Ali nerviralo me je to što smo nas dvoje imali vremena na pretek, a on nije pored mene. Tek smo počeli, ne možemo da krenemo ne znam ni ja šta, još sam ja udata, milion faktora. Bilo nam je jako zaje*ano da sve izdržimo.Kad izađemo kad krenu mediji - pričala je Kija Nadeždi. 

RepublikaFoto: Foto Republika.rs
Kija Kockar i Andrija Lazović

Najbitnije je da kad izađeš razvedeš se, tada će biti mnogo lakše - savetovala ju je Biljićka. 

Da podsetimo, iako je Pinkova zvezda ušla kao podrška Slobi, čini se da je promenila stranu, pa je istinski posavetovala Kockarevu šta joj je činiti nakon završetka rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading