(VIDEO) Luna zaštitila Slobu: NASRNULA NA DRAGICU!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.04.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među stanovnicima Bele kuće je tokom noći vladala velika netrpeljivost zbog previše ukućana koji su se našli u kuhinji. Sloba Radanović je najednom besno povikao "ko je uzeo kašiku", a kako je to učinio Vladan Vojnović Vojke, pevač je zaćutao. Dragica Janičić nije mogla da se suzdrži i ne prokomentariše " Pošto si ti ništa, ne daj Bože neko drugi".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Dragica Janičić

Luna Đogani je osula žestoku paljbu po svojoj cimerki Dragici Janičić, za koju kaže da je to rekla njenom dečku iza leđa i da nikada nije spremna u lice da mu saopšti istinu nego "priča po ćoškovima".

- Idi su sobu, budalo jedna... Ke*a mi se od tog tvog što stalno pričaš u bradu što nikome ne smeš da kažeš u lice. Bolesnice! -Vikala je Luna na Janičićevu. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Dragica Janičić

Dragica se našla u čudu zbog ovih optužbi, ali je ostala na distanci i nije želela da "doliva ulje na vatru", a još manje da ulazi u svađu sa blogerkom. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

08.04.2018 10:11

Dragica je jak igrac. Ne treba se kaciti sa njom.