MIKI ĐURIČIĆ PRED VASKRS: Ženim se kad izađem iz ZADRUGE!

Autor:

Zadruga

07.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći hrišćanski praznik Vaskrs, Miki Đuričić provešće u rijalitiju "Zadruga", a za Srpski Telegraf odlučio je da progovori o svojim planovima. Prvi put, Miki je pričao o tome kako se u njegovoj kući proslavlja Vaskrs, kao i kako će se osećati sutra.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nedostaje mu porodica... Miki

 Kako se proslavljao Vaskrs u tvom domu?
- Družimo se, izađemo posle u centar sela, svi ponesu jaje, deca idu od kuće do kuće, mora mnogo jaja da se ofarba jer dva, tri dana deca dolaze, daš im slatkiše, daš im jaja. Pokojne majka i baba na Veliki petak farbale su jaja u lukovini, kod nas u Sremu je običaj i da se bari šunka, sad to sestra radi. Tu bude jaja, puna trpeza, druga familija dođe da obiđe familiju, idemo na groblje, ispoštujemo sve običaje.
Koji ti je najlepši, a koji najtužniji Vaskrs?
- Ovo će mi možda biti najtužniji jer nisam kod kuće. To je praznik kad čovek treba da bude s bližnjima. Svaki Vaskrs iz detinjstva je najlepši, svi verski običaji su se kod mene poštovali i za vreme komunizma, od Božića do Vaskrsa smo sve slavili. Najlepše je kad si kao malo dete. Nisam nešto tužan bio, to ne pamtim.
 A kad neki član porodice više nije tu...
- Pa jeste, baba i deda kad su umrli, to je bilo drugačije jer su bili stariji ljudi koji su vodili računa o običajima. Moj pradeda je bio predsednik crkvenog odbora za vreme komunizma, kad se nije išlo u crkvu. Prva crkva u Vojvodini je u Kupinovu, Crkva Svetog Luke, a prvi pop je Gavrilo Đuričić moj predak, kod mene se to poštovalo, ja sam sad prešao u anarhiste, to sad nema veze.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sedmi put u rijalitiju... Miki Đuričić

Kaješ li se zbog nečega što si uradio?

- Retko da sam druge oštetio, samo sebe, kockom sam sebe ošetetio, volim to, bio sam poročan čovek, retko ko da je patio zbog mojih grešaka, možda neka devojka, ali i mene su ostavljali. Svi greše, sam snosim posledice, sad imam 41 godinu, treba da se promenim. Planiram da se promenim, pritiska me porodica i da se ženim, familija, svima sam obećao, ali se pitam da li ću moći.
Zašto da li ćeš moći?
- Ja sam dosta principa pogazio, samim tim što sedmi put učestvujem u rijalitiju. Ja volim da radim iz inata, pa bude sad neću ni kako ja hoću, imam principe da znam da je to loše za mene i to radim kontra jer ja hoću i eto tako, ja nisam normalan. Ja volim novac, ali ga brzo potrošim, ja to ne znam da čuvam, dok ga ne potrošim, nisam miran, sve čekam kad ću ga potrošiti da živim normalno. Novac mi je doneo više problema nego radosti, čudan sam.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ima velike planove kad izađe iz "Zadruge"... Miki Đuričić

Ako bi pobedio, dobio bi dosta para.

- Imaću puno para, ja bih to proćerdao, većinu bih potrošio na piće, žene i kocku, a nešto bih i proćerdao. Meni pola honorara rešava sve.
Šta to sve?
- Sve oko domaćinstva što želim da radim, uzgoj svinja, zbog toga sam napustio školu. Ja proizvodim ajvar i džemove, znam dosta ljudi, svima treba prase za rođendan, razmišljam da se bavim time.
Pričalo se da si u problemu zbog dugova?
- To je pozajmljivanje, nisam. Dugovao sam, ali sam dosta i imao, pozajmljivao sam 2.000, 3.000 evra, ne kockam četiri, pet godina. Dugujem možda sestri i stricu. Više od 30.000 evra sam zaradio, potrošio sam na prijatelje, na život, na putovanja. Svake dve, tri godine zaradim veći novac, dobre ugovore imam, honorare, sad je vreme da se uozbiljim. Ovo je moj poslednji rijaliti, penzija.

To si govorio i pre.
- Zna se zašto sam ja ušao i zbog čega nemam više živaca. Mogu sad da iznajmljujem Žutu za rijaliti za 100 evra, šalim se. Ne mogu više, imam nekoga sa kim sam počeo nešto, pa smo sad prijatelji, teško je mene pratiti - jedna godina Novi Sad, jedna godina Beograd, jedna godina Kupinovo i tako ukrug. Moram da sredim život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Milan

08.04.2018 10:24

Milan je propalica i ne ponasa se fer prema Kiji. Podmece, laze, klevece, vredja i navija za svalere.