ZAJEDNO ZA PRAZNIK: Janjuš se tuca s Anom

Autor:

Zadruga

08.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš provešće Vaskrs zajedno. Njih dvoje će jedno drugom zameniti porodicu za najveći hrišćanski praznik i oboje priznaju da će im tako biti lakše da prebrode to što neće biti u krugu svojih najbližih. Uživaće u igri tucanja jajima i takmičiće se čije će jaje biti jače.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zajedno za Vaskrs.. Ana i Janjuš

- Svake godine sam sa mamom farbala jaja. Ona je zadužena i za ostalu dekoraciju u kući, voli sve da okiti sa pilićima i stvarno nam je stan prelep za vreme praznika. Nedostajaće mi to ove godine. Vaskrs uvek provodim sa porodicom, ovo je izuzetak. Ali mislim da ću i ovaj provesti lepo uz neke zadrugare, ne sve. Kiju i Janjuša. Njih dvoje su mi najbliži - priznaje Koraćeva, a Janjuš potvrđuje:
- I ja ću, umesto sa ženom i ćerkom Krunom, provesti Vaskrs sa svojom prijateljicom Anom ako se ne poubijamo do tada (smeh). Eto, baš me udarila bez razloga i posvađali smo se, ne pričamo, ovo je čisto poslovno.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Svađaju se, pa se mire... Janjuš i Ana

On se, zatim, požalio kako mu mnogo teško pada što neće videti ćerkicu kako se raduje jajima koje je mama spremila za nju i celu porodicu.

- I prethodnih godina sam u vreme praznika igrao preko, ali sam je telefonom čuo i video. Ova sada situacija, gde neću biti sa njima, mi je najteža. Najbolji poklon za Vaskrs bi mi bio kada bi mogla da dođe samo jednom da se kucamo jajima, tad bih bio najsrećniji - jadao se Marko, a Ana je dodala da i njoj njeni nedostaju.
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Veoma su bliski... Ana i Janjuš


- Svaki Vaskrs mi je lep, provodim ga sa porodicom, tu su svi. Svake godine slavimo zajedno baka, deka, tetka, mama, tata, brat i ja. Zahvaljujući svima njima, imala sam prelepo detinjstvo, kao i prelep život sada. Ovde su mi Kija i Janjuš najveća podrška, tako da će oni biti moja porodica ovog Vaskrsa - zaključila je Koraćeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading