Zadrugari na Darinom koncertu u Areni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" biće specijalni gosti na koncertu Dare Bubamare 21. aprila u Štark areni. Kako Rijaliti saznaje, svi takmičari uživaće uz folkerkine hitove, a njihov dolazak u Arenu pratiće veliki broj pripadnika obezbeđenja jer produkcija neće dozvoliti da bilo kakva informacija iz spoljnog sveta dođe do takmičara.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

- Produkcija je odlučila sa izađe u susret Dari i pusti zadrugare na njen koncert pošto su gotovo svi izrazili želju da prisustvuju spektaklu. Za njih je organizovan autobus koji će ih do hale dovesti nekoliko minuta pre nastupa. Kako bi izolovala rijaliti-igrače i sprečila pristup informacijama iz spoljnog sveta, produkcija je napravila veliku organizaciju. Čak 30 pripadnika obezbeđenja sprovešće zadrugare iz Bele kuće do jedne od loža, gde će biti smešteni i potpuno izdvojeni od ostatka publike - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Za njih je ostavljena jedna VIP prostorija, koja će sve vreme koncerta biti pod budnim okom svih članova obezbeđenja. U samoj loži služiće se samo sokovi i voda, te će zadrugari biti uskraćeni za provod uz alkohol - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Darin spektakl snimaće više od 20 kamera Pink televizije, a snimak koncerta biće naknadno puštan i u Beloj kući.

Dara Bubamara: Znate kako, dogovor je da ne iznosimo ništa u javnost, ne znam ni kako ste saznali

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, koja je bila zatečena time što je Rijaliti došao do ekskluzivnih informacija.

- Znate kako, dogovor je da ne iznosimo ništa u javnost, ne znam ni kako ste saznali. Napišite samo da je meni bilo super na žurki u Beloj kući i da sam ih tada pozvala na koncert - rekla je Dara ne želeći da iznosi detalje gostovanja zadrugara na njenom koncertu.

S druge strane, iz produkcije su kratko poručili da nemaju komentar na naše navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

04.04.2018 20:53

Ako treba da se napuni Arena , mozete pozvati i nas iz dijaspore . Mozemo za toliko da se zrtvujemo! : )