REPUBLIKA.RS SAZNAJE: Sutra je VANREDNO IZBACIVANJE U ZADRUZI, A VELIKI ŠEF IMA PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

03.04.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef spremio veliko izneneđanje! Kako Republika.rs saznaje, sutra će biti organizovano vanredno izbacivanje iz Zadruge, ali izbacivanje koje će biti po svemu drugačije od svih dosadašnjih!

RepublikaFoto: Promo foto

Zadruga!

Naime, kako saznajemo, svim takmičarima biće podeljeni papirići na koje će morati da napišu ime zadugara koji ih najviše nervira.

Potom će publika odlučiti ko će ispasti od troje najomraženijih zadrugara, odnosno od onih koji imaju najviše negativnih glasova.

Kako Republika.rs ekskluzivno saznaje, glasanje će trajati oji 20 minuta.

Prema našim informacijama, upravo ovakav način glasanja može dovesti i do toga da ispadnu favoriti, pošto "tajno glasanje" daje mogućnost učesnicima popularnog rijalitija da budu potpuno iskreni.

Pored toga, to nije jedino iznenađenje Velikog šefa.

Kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju će biti i sve porodice učesnika ovog rijalitija. One će moći da suoče svoje stavove jedni sa drugima i da odbrane svoje najmilije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading