MIONA BRUTALNO KAŽNJENA, VODITELJ SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU: U Beloj kući nastao muk, Ša ne može da dođe sebi!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević je saopštio Mioni Jovanović kaznu, ona odmah odgovorila.

MIONA BRUTALNO KAŽNJENA, VODITELJ SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU: U Beloj kući nastao muk, Ša ne može da dođe sebi!

Foto: printscreen/RTVPink/Zadruga Official

Sinoć su se u rijalitiju "Elita" održale još jedne nominacije, gde su ukućani komentarisali i birali između Jovane Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša, koji su bili ovonedeljni potrčci, a Maja Marinković ih je poslala u izolaciju, kako bi njihov odnos mogao da se iskristališe.

Nakon što su učesnici Elite izglasali Marka Janjuševića Janjuša kao prvog nominovanog, voditelj Darko Tanasijević otkrio je ko je dobio najmanju podršku publike, ali i kome su Odabrani poželeli da vide leđa u nedelju.

- Janjuše, imali smo ovde najgore moguće sukobe. Imali smo ljubavni odnos i priznao si me kao devojku. Slažem se da je Aneli loš čovek, ona je ober ološ. To mogu ja da kažem, ne možeš ti, koji si joj partner. Mislim da to može da se reši na bezbolniji način. Verujem da je voliš, ali one reči ne opravdavam. Verujem da ćete se pomiriti. Poslaću Janjuša tamo gde treba, to vam je jasno - kazala je Maja prilikom nominacija, a Aneli se nadovezala:

- Ova kad god ustane ima potrebu da ljudima priča ko su. Nisam ja Majo luda, a još manje mi treba potvrda od tebe! Gledaj devojko svoja posla, kad god nemaš kadar ti se lepiš za nas! Muka mi je od te priče, ali ajde. Biću fer, teraću igru u rijalitiju, pa ću da te saslušam, inače si mi u životu nebitna! 

 

- 22-19 je za Janjuša, tako da je on izglasan od ukućana da ide u izolaciju - rekao je Darko.

- Odabrani su glasali i od strane njih nominovana je Miona Jovanović - dodao je Darko.

- Znala sam da je tako, neće me se rešiti, oni su iskompleksirani - rekla je Miona.

- Ugroženi od publike su Samir, Aleksa, Darijan, Jelena, ugrožena je i Tamara Tiktok. Neko ko je siguran jeste Tamara, takođe bezbedan je i Samir, kao i Jelena, ostaju nam Darijan i Aleksa, u izolaciju ide Aleksa - saopštio je Darko Tanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading