MAJA SE ZALETELA NA STANISLAVA: Završila mu oko vrata, DRAMATIČNA SCENA ostavila sve u šoku!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par ostavio sve u šoku, a evo šta de zapravo desilo!

MAJA SE ZALETELA NA STANISLAVA: Završila mu oko vrata, DRAMATIČNA SCENA ostavila sve u šoku!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da budu sve glasniji. Trenutno borave u hotelu, pa imaju totalnu slobodu, međutim, čini se da Krofak iz fana u dan sve više prelazi granice, kad su u pitanju njegove sposobnosti u krevetu, što se Maji jako sviđa, pa ga stalno hvali na sav glas. 

Oni su nakon današnjeg sastanka imali malo drugsčiju vrstu akcije, koja se desila nasred dvorišta. Naime, Maja je naletela na Stanislava dok je trenirao, a onda mu pokazala da ume da šutira, nakon čega ju je on zgrabio i prebacio preko ramena. Marinkvićevoj je to bilo jako zabavno, pa osmeh nije skidala sa lica. 

Iako su neki u trenutku kad je krenula ka njemu mislili da će gledati prvu svađu ljubavnog para, jer se Maja zaletela, ali izgleda da oni još uvek nemaju turbulencije i da im je odnos jako miran, što iznenađuje i publiku i takmičare. 

Aneli Ahmić je tokom današnjeg saszanka i glasanja za drčne osobe nekoliko puta pokušala da zavadi Maju i Stanislava, ali oni se nisu upecali na njene provokacije, koje su krenule jer je ljubomorna na odnos Marinkovićeve i Janjuša koji su nakon svega zakopali ratne sekire i ostali u korektnim odnosima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading