MILIONSKA KAZNA U ELITI: Zbog Maje i Stanislava učesnica debelo UDARENA PO DŽEPU!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo bitnu odluku!

MILIONSKA KAZNA U ELITI: Zbog Maje i Stanislava učesnica debelo UDARENA PO DŽEPU!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef i čelnici Pinka su odlučili da preduzmu oštre mere protiv učesnice Slađe Lazić Bošković, koja je sinoć vraćena nakon baraža u rijaliti. Razlog za ovu drastičnu kaznu je Slađino kršenje strogo zabranjenog pravila o odavanju informacija iz spoljnog sveta. Kao posledica toga, produkcija je kaznila Slađu sa neverovatnih milion dinara, jasno stavljajući do znanja da se kršenje pravila neće tolerisati.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Slađa Lazić Bošković prenosi informacije Maji i Stanislavu

Slađa je sinoć prenela Maji Marinković i Stanislavu Krofaku da napolju imaju veliku podršku i brojne fanove koji su joj slali poruke, zbog čega ni ne dluti da žestoko ispašta. 

Nije prvi put da se ovakve mere preduzimaju u rijaliti svetu. Podsetimo se slučaja Anđele Đuričić tokom "Zadruge 6", kada je ona takođe kažnjena sa milion dinara. Anđela je konstantno napadala produkciju i iznosila laži tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je tada bila već raskinula. Ova drakonska kazna jasno pokazuje da rijaliti svet ne toleriše neprimereno ponašanje učesnika, posebno kada je u pitanju vređanje produkcije i kršenje pravila.

Ove kazne predstavljaju jasnu poruku produkcije da će se bilo kakvo nepoštovanje pravila i loše ponašanje u rijaliti šou programima strogo kažnjavati. Stavljajući akcenat na disciplinu i poštovanje pravila, produkcija jasno pokazuje da neće tolerisati nedolično ponašanje učesnika, bez obzira na njihov status ili popularnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

20.04.2024 21:24

A, da li su kažnjeni: Janjuš, Maja, Kačavenda i još mnogi drugi što su informacije spolja koristili u svoju korist i to ne bilo kakvu i formaciju nego onakve koje su prekrenuli realiti.

Milan

20.04.2024 22:00

Da im je bar prenela istinu, čuj njih neko podržava, a svet se snebiva njihovom sramotom svaki dan. A da li su sinoć kaznili Maju i Stanislava, kada ga ona nagovara da skine bubicu i onda mu šapuće. Da ne pričamo kako svaku emisiju pre kraja napuštaju mrtvi hladni.

Da li.,

20.04.2024 22:37

Da li su kažnjeni Vanja koja je pola sata pričala Đedovviću (za vreme emisije) šta se dešava napolju, pričala je i Matoroj i Žani i prenisila pozdrave i poruke, Pablo je informisao Anđela i Anitu o njihovim fanovima. Jedino je Boža sinoć šutio. Zašto je kažnjena samo Slađa?