VANJA NOSI PRSTEN NENADA ALEKSIĆA ŠA: Isplivala šok slika, posle svega hoće POMIRENJE?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj mnogima je privukao pažnju!

VANJA NOSI PRSTEN NENADA ALEKSIĆA ŠA: Isplivala šok slika, posle svega hoće POMIRENJE?! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Razvod Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović i dalje je jedna od nerazjašnjenih tema u rijalitiju "Elita". Miona Jovanović nedavno je progovorila o dramatičnoj situaciju kada je Vanja izgubila bebu, zbog čega su svi ostali frapirani da je sebi dala za pravo da tako nešto prokomentariše. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatovići Nenad Aleksić Ša

Vanja je prestala na društvenim mrežama da se oglašava povodom odnosa Mione i Ša, ali je jako aktivna i redovno kači detalji svog privstnog života, a jedan detalj svima je privukao pažnju. 

Naime, ona se snimala u kolima, a u jednom trenutkuu kadar je upao veliki prsten koji je nosila, koji svima izgleda kao verenički, iz odnosa dok je bila sa Nenadom Aleksićem. Vanja se povodom ovoga nije oglašavala, pa još uvek nije ni poznato da li je u pitanju modni detalj ili ipak ovaj prsten sa velikim kamenom ima neko drugo značenje.

Republika

Foto: instagram.com

Vanja Ignjatović pokazala verenički prsten?

Podsećanja radi, pre nekoliko dana, Mioni je došlo u glavu da se izvini Vanji za reči koje joj je uputila. Međutim, Miona i dalje ističe da veruje u priču Nenada Aleksića Ša, koji tvrdi da je Vanja namerno pobacila njihovo dete, o čemu je pričao nedavno u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Ona pljuje po meni, e evo, mogu javno da se obratim. Želim da se izvinim Vanji, na onu temu što sam pričala o njenom abortusu, ja njoj ništa ne verujem, verujem Nenadu da je ona abortirala, neću da grešim dušu, možda je došlo do pobačaja, šta god da se desilo, na meni nije da se mešam, da li je ona abortirala ili je došlo do pobačaja, to je ružno sa moje strane. Veliko izvinjenje, što se toga tiče - poručila je Miona. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading