SPREMITE KESE ZA POVRAĆANJE: Miona gurnula NOS U PAZUH, pa potezom zgadila sve - ova je IDEALNA za Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva šokirala narod ovih potezom!

SPREMITE KESE ZA POVRAĆANJE: Miona gurnula NOS U PAZUH, pa potezom zgadila sve - ova je IDEALNA za Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Foto: RTV Pink Printscreen, Društvene mreže

Učesnica rijalitija "Elita" Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša imanu jako turbulentant ljubavni odnos, koji svakog dana ima žestoke svađe, pogotovo otkako se na imanje u Šimanovcima uselio i njen bivši momak, MMA borac Stanislav Krofak

Iako mnogi u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama smatraju kako Jovasnovićeva nije iskrena prema Ša i da bi sve uradila da se pomiri sa bivšim, koji trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, izgleda da ona iz dana u dan pokazuje svoje nove strane, koje do sad nisu viđene. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Danas je u toku emisije stiglo pismo Velikog šefa da je Miona jedna od učesnica koja će gostovati u emisiji "Magazin In", a potez koji je napravila dok se spremala zgrozilo je publiku na društvrnim mrežama. Ona se skinula u garderoberu, a kako bi proverila da li se oznojila gurnula je nos u pazuh. Pošto je po svemu sudeći osetila da ne miriše lepo, odlučila je da umesto tuša iskoristi vlsžne maramice i prikrije neprijatni miris. 

 

 

- "Ova je idealna za Zvezdana. Da je bila prošle sezone sigurni bi završilasa njim. Ona i Anđela su slične", "Fuj", "Ovo je odvratno" - glasili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Miona je na debati rekla da nije u vezi sa Ša, da bi postojala mogućnost da se pomiri sa Stanislavom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bih možda i pristala... Generalno jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Miona, zbog čega se Ša iznervirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

18.04.2024 17:53

Bilo šta da nađete za Mionu - vi ste (verovatno) bolji - KADA NE VIDI NIKO !! Ostavite devojku na miru ; NIJE odlična , ali : vrlo dobra JESTE, bre !!