MAJA MARINKOVIĆ "NOKAUTIRALA" ANELI: Zadala joj NAJBOLNIJI UDARAC izbor potrčka, evo koga je izabrala!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković zabiberila čorbu!

MAJA MARINKOVIĆ "NOKAUTIRALA" ANELI: Zadala joj NAJBOLNIJI UDARAC izbor potrčka, evo koga je izabrala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku popularne televizijske emisije "Izbor potrčka", koja je privukla veliku pažnju javnosti, Maja Marinković je konačno odabrala svoje potrčke. Ova odluka izazvala je brojne reakcije i polemike među gledaocima, ostavljajući mnoge u šoku.

Maja Marinković je tokom emisije istakla da je proces odabira potrčaka bio veoma emotivan za nju, te da je želela da izabere osobe sa kojima oseća duboku emotivnu povezanost. Ova izjava izazvala je dodatnu pažnju javnosti, koja je sa nestrpljenjem očekivala saznanje ko su srećnici koji su osvojili njenu naklonost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković izabrala potrčke

 

- Od prvog trenutka ću znati šta ću uraditi, imam potpuno pravo da postavim koga želim. Neka ustane Tamara Tik Tok i Luka Majčica, neka ustane Darijan i Sneža, Munja i Uroš, Aneli i Janjuš, Uroš i Jovana Pevačica - rekla je Maja.

- Mislim da Aneli i Janjuuš imaju dosa dda porazgovaraju, ali nekom drugom prilikom pošto su potrčci Jovana i Janjuš - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković izabrala potrčke

 

Mnogi su izrazili svoje oduševljenje izborom, dok su drugi iskazali razočaranje i nezadovoljstvo. Ovakve reakcije svedoče o velikom uticaju koji ova emisija ima na publiku, ali i o emotivnoj povezanosti koju gledaoci razvijaju sa učesnicima.

Odluka Maje Marinković o izboru potrčaka dodatno će zakomplikovati dinamiku takmičenja, budući da će se odnos između nje i njenih potrčaka dodatno istražiti i analizirati. S obzirom na to da je ovo jedan od ključnih momenata u emisiji, očekuje se da će gledaoci sa posebnom pažnjom pratiti dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

15.04.2024 23:09

Zlo zla. Dno dna. Samo bi da pokvari i zadrži Stanislava za sebe i sa njim će u Hotel. Najgnusnija osveta da bolesnog Janjuša (po Vašem pisanju otkazao mu bubreg) šalje u izolaciju.