SKUPLJENI SVI DOKAZI PROTIV ANELI AHMIĆ: Asmin otkrio broj TUŽBI koje je PODIGAO protiv BIVŠE, čeka je TOTALNI PAKAO!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić otkrio da je napisao preko 100 tužbi!

SKUPLJENI SVI DOKAZI PROTIV ANELI AHMIĆ: Asmin otkrio broj TUŽBI koje je PODIGAO protiv BIVŠE, čeka je TOTALNI PAKAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši partner starlete Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, nedavno je šokirao javnost kada je otkrio da je podneo nekoliko tužbi protiv nje. Naime, Durdžić tvrdi da je odlučio da se obrati pravdi zbog Anelinog ponašanja u rijaliti programu "Elita", gde je ona navodno iznosila dosta detalja iz njihovog zajedničkog života, zbog čega se on oseća duboko povređenim.

Kako navodi Durdžić, sudski papiri koji se odnose na tužbe koje je podneo protiv Ahmićeve, uskoro će stići u rijaliti "Elita". Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su zapanjeni ovakvim obrtom događaja.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić najavio da je napisao preko 100 tužbi

- Radili smo 6 meseci na skupljanju dokaza! Upravo je Alibaba podigao preko 100 tužbi - napisao je Asmin na Instagram storiju. 


Durdžić nije štedeo reči kada je govorio o svojim osećanjima povređenosti zbog Anelinog ponašanja. On ističe da su detalji koje je ona iznela u rijalitiju duboko narušili njegovu privatnost i da je odlučio da preduzme pravne korake kako bi zaštitio svoje interese.

Ova situacija izazvala je različite reakcije javnosti, a mnogi su zainteresovani za dalji razvoj događaja. Dok jedni podržavaju Durdžića u njegovim tužbama, drugi su skeptični i smatraju da bi ova situacija mogla da ima dalekosežne posledice po njihov odnos.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube/printscreen

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

Asmin Durdžić je javno otkrio da je podneo tužbe protiv bivše partnerke Aneli Ahmić, te da će sudski papiri uskoro stići u rijaliti "Elita". Ova situacija sigurno će izazvati burne reakcije i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova pravna drama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

16.04.2024 05:21

svaka ti čast ALIBABA...teraj do kraja...raskrinkana je zmija i zlotvorka....da ne bira sredstva

Suma

16.04.2024 14:35

Bravo Asmine. Njeno neprimereno ponašanje kao majke jednog ženskog deteta je užas na javnoj TV. Drugo, mnogo toga prljavog je iznela u vezi tvojih poslovakao i za tebe lično.Prosto kao žena sam zgorožena....takvim primitiviznom i klevetama....