TREBA MI BOGATI DEČKO, A NE DA GA IZDRŽAVAM: Šok izjava Tijane Ajfon, otkrila istinu o ODNOSU sa Ša, pa Maji uputila jasnu poruku! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Zadruga

02.04.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon otkrila sve o Nenadu Aleksiću Ša i Maji Marinković!

Starleta i preduzetnica Tijana Maksimović poznatija kao Ajfon pojavila se večeras na rođendanu voditelja Milana Miloševića, a tom prilikom otkrila je da planira da izvadi silikonske implantate u grudima. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Tijana Ajfon

 

- Planiram da izvadim silikone, leđa su problem, bole me, više mi se ne sviđa, moda je da je sve manje i umerenije, izvadiću i smanjiću ih! Neću drastično, malo ću smanjiti, ali kako pratim aktuelnosti, mnogo je bolje, sad da mogu, izvadila bih sve. Tamara je povukla nogu i onda su svi krenuli i stvarno joj je lepše - rekla je Tijana Ajfon, pa nastavila:

- Udvarača ima, ali nekako mi prija da budem sama, kreativnija, slobodnija, sad sam u ovom raspoloženju. Idealan muškarac je pažljiv, darežljiv. Ja sam bogata, kako ide, para na paru, vaška na vašku. Ne mogu da izdržavam nekog dečka! Izdržavala sam ja svakakog, sad samo sa parama, nemam više vremena. Kad imam manjka para, ja kažem, nemam sad para da se zaljubljujem. To nije sponzoruša, samo ne mogu da izdržavam nikog. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Tijana Ajfon

 

O ELITI!

- U poslednje vreme nisam pratila, spremam novu kolekciju i fokusirala sam se na trening, nisam pratila, ali ono što pročitam po portalima. Sa Ša sam bila na svadbi kod Matore, to ponašanje mi se ne sviđa, muškarac u ozbiljnim odnosima - priča Tijana i nastavlja o Maji:

- Među nama nema zle krvi, kada bih je videla, javila bih joj se. Ona mene nije shvatila šta sam htela da kažem, ali ja smatram da nismo pijačarke, svako je otišao svojim putem. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading