MIONU ČEKA HOROR PO NAPUŠTANJU ELITE: Ša joj totalno uništio život, a najgore tek dolazi!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ni ne sluti kakav je pakao čeka po napuštanju Elite zbog veze sa Ša.

MIONU ČEKA HOROR PO NAPUŠTANJU ELITE: Ša joj totalno uništio život, a najgore tek dolazi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ulazak Stanislava Krofaka Pantere potpuno je poremetio njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović i njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Veza Mione i Ša je sama po sebi veoma turbulentna, a reper svakodnevno ima nove želje i zahteve, koje Miona više ne može da poštuje.

Sinoć je Ša potvrdio da Miona ne sme da ima prijateljice, te da ne može da razgovara sa Aneli Ahmić, zbog čega je Jovanovićevoj krenula para na uši. Naglasila je kako joj Stanislav nikada nije branio druženje i da je više vremena provodila sa njegovim prijateljima, što je dodatno isprovociralo i razbesnelo repera:

- Ti mene ne poštuješ uopšte, ja sam ljuta na tebe - rekala je Miona.

- Pa šta? - upitao je Ša.

 

- Ti prekidaš ljude kada pričaju, meni ne daš da pričam, a ona je u pravu jer nema ne daš da se družimo, stalno mi se*eš kada smo na žurci - rekla je Miona.

- Pa, na žurci ne možete tako da se ponašate, to mi smeta - govorio je ša,

- Ma daj, tebi sve smeta, a meni Stanislav nije branio da se družim sa ljudima, bila sam više sa njegovim prijateljima, jer sam živela kod njega - rekla je Miona.

- Pa da, ti njega sada veličaš - rekao je ša.

- Ti kada si u crvenom ne slušaš ljude - dodala je Miona.

Aneli je, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", potvrdila da je Ša Mioni zabranio svaku komunikaciju sa ukućanima, što je posebno nasmejalo Stanislava, jer nije mogao da poveruje šta njegova bivša izabranica sebi dozvoljava u novoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
popcorn

30.03.2024 17:25

sha je toliko razmazeno nedozrelo stvorenje covek od 44 koji je odavno trebalo da ima konkretan posao porodicu i veliku decu a ne da se kao razmazeno deriste bacaka nogama i kmeci necu neeecuuu, naporno je vise da ga slusamo sinoc od 10 do 03 Darko je smorio sa njim jedno isto toliko vremena utucati na dosadnog glupandera bez mozga je prevrsilo granice tv sou programa teror za publiku nismo duzni da gledamo tv prenos uzivo proserava*a matorog kese koji ne ume da se ponasa sa ljudima i trazi da mu svi titraju. Dosadili i bogu vise sa njim. Pustite ga neka se dere i neka preskoci tarabu neka ide kuci nijee vise ni za tv ni za sta.

Odgovori 10 0