Zorana oplela po Mini: ONA JE LJUBOMORNA NA MENE I ANDRIJANU!

Autor:

Zadruga

30.03.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne večeri, u dvorištu su sedeli Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Nemanja Đerić Đekson i Bora Santana, koji je glumio novinare koji postavljaju pitanja učesnicima. On je poveo temu o odnosu Andrijane i Đeksona, a u sve umešao i Zoranu i Minu Vrbaški.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

Zorana je morala da odbrani svoje prijatelje od glasina koje kruže da među njima ima nečeg više.

- Kada smo Đekson i ja počeli da se družimo intenzivno, kružile su priče, a mi smo stavili svoje prijateljstvo na prvo mesto. Ovo je isti slučaj kao i taj naš, oni znaju da su čisti i nemaju kome da se pravdaju - rekla je Zorana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Ona se nakon toga osvrnula na Minu Vrbaški i o njoj svašta rekla.

-Setimo se da sam ja dobila od Tome najmanji budžet, zato što je Mina apsolutno posesivna osoba, po mom mišljenju, i kad nešto nema, kad nešto nije njeno, ona histeriše i želi da izazove pažnju. Ona je izjavila da je ljubomorna na mene i mislim da iste frustracije gaji prema Andrijani. Ja sam i posle te Minine izjave i svih njenih glupih izjava ostala okej sa njom, pozajmila sam joj haljinu, gledala sam je kao sestru, ali se sve promenilo kada se vratila i pričala da je moja mama super, ali mislim da je ona i dalje ljubomorna i na mene i na Andrijanu kad smo u njegovom prisustvu i da joj ne prija kad je bilo koja žena u njegovoj blizini - rekla je Zorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading