TAKO SAM NAJBOLJE MUVAO RIBE! Anđelo se poverio Stanislavu, evo šta je otkrio dok su se sunčali! Pomenuo i Anitu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken ima svoje strategije!

TAKO SAM NAJBOLJE MUVAO RIBE! Anđelo se poverio Stanislavu, evo šta je otkrio dok su se sunčali! Pomenuo i Anitu! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Stanislav Krofak sunčali su se pored bazena u dvorištu Bele kuće, pa mu je maneken ispričao kako je najbolje uspevao da smuva devojke koje su mu se sviđale u letnjim mesecima. Ništa ne bi bilo čudno da nije pomenuo i Anitu Stanojlović, koja je pala samo na njegov šarm, kako tvrdi. 

- Moji trbušnjaci su leti bili mamac za devojke. Najbolje sam ih tako muvao, svaka je pala na to kad bih se pojavi na bazenu. Ti isto vodiš računa o izgledu, verujem da si imao slična iskustva - rekao je on, a Stanislav se nadovezao:

Foto: RTV PINK printscreen

Elitari pored bazena

 

- Nije to kod mene tako. Malo teže ide to sa ženama, ali dobro. Vremenom sam se navikao, pa nije strašno, iako sam uvek mogao da imam one koje sam želeo. 

Anđelo je potom pričao o Aniti, pa je Stanislava iznenadila izjava.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

- Anita nije moj tip ribe, ali ona ima ono nešto. Nešto mi je kod nje privlačno, ali verujem da bi se, da smo se sreli u spoljnom svetu, situacije drugačije dešavale. Ona je Matorin tip, ali očigledno da Anita još ne zna šta će sa sobom, kad je spremna da upropasti brak zbog mene. Evo, Anita je trenutno pored mene, sluša šta pričam i sa svime se slaže. Mi smo sami razgovarali o svemu tome, ali nije bilo nikakvih problema. Mnogo je važno da budemo otvoreni, možda će stvari biti bolje, ali za sada tako je kako je!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading