HITNO STIGLO PISMO, SAOPŠTENA KONAČNA ODLUKA: Učesnica Elite momentalno pakuje stvari!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije pismo izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući.

HITNO STIGLO PISMO, SAOPŠTENA KONAČNA ODLUKA: Učesnica Elite momentalno pakuje stvari!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo

U nedavnom važnom obaveštenju, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, a Lejdi Di je bila ta koja je pročitala o čemu je reč. U pismu koje je poslala Vanja Živić, imenovan je novi vođa za ovu nedelju. Ime koje je istaknuto kao vođa je Žana Omnia. Ova vest je izazvala dosta interesovanja i spekulacija među ukućanima, a kako će proteći podela budžeta, ostaje nam da ispratimo.

Imenovanje Žane Omnia za vođu ove nedelje predstavlja iznenađenje za mnoge. Žana je poznata po svojoj odlučnosti i sposobnosti da donese teške odluke, što je verovatno i navelo Vanju da upravo nju izabere za ovu odgovornu poziciju. Očekuje se da će Žana svojim vođstvom uneti novu dinamiku u kuću i možda doneti neke promene u raspodeli budžeta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

Ostaje da vidimo kako će proteći ovonedeljna podela budžeta pod vođstvom Žane Omnia. Budući da je ona poznata po svom analitičkom pristupu i odlučnosti, možemo očekivati da će doći do promena u načinu na koji se sredstva raspoređuju. Svi ukućani su veoma zainteresovani da vide kakve će odluke doneti nova vođa i kako će to uticati na njihove buduće aktivnosti u Beloj kući. Ona će odmah spakovati stvari i otići u hotel, gde boravi vođa.

Inače, sinoć je ponovo došlo do eliminacije u rijaliti šou-programu "Elita 7", a ovog puta je imanje u Šimanovcima napustila Vanja Živić. Njen odlazak je izazvao različite reakcije među ukućanima, a Vanja je otkrila svoje utiske o ostatku takmičara.

Vanja je iznela svoje viđenje situacije sa Stanislavom, istakavši da je očekivala njegov ulazak i da smatra da je Ša taj koji je glavni krivac za to. Tvrdi da Ša ispoljava preteranu ljubomoru prema Mioni, a da je ona takođe ljubomorna, ali da on preteruje. Takođe je navela da je Slađa pokazala interesovanje za Stanislava, dok je Miona ostala ista, te da je sigurna u njenu ljubav sa Ša, ali da on gubi svoj identitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading