BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO POL DETETA! Vrišti od sreće, ostvario mu se najveći san!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je podelio radosne vesti, pa otkrio fanovima pol deteta.

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO POL DETETA! Vrišti od sreće, ostvario mu se najveći san!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija ZadrugaDino Dizdarević podelio je na Instagramu radosne vesti, pa je obelodanio da će uskoro postati tata. On i njegova izabranica čekaju prinovu, pa je sada uzeo plave i roze balone, kako bi na taj način saznali da li je u pitanju dečak ili devojčica.

Već danas je saopštio brojnim pratiocima da ipak postaje otac dečaka, čemu se veoma obradovao.

- Moj najbitniji gol u životu - napisao je Dino ispod fotografije.

 

 


Podsećamo, Dino Dizdarević prvog dana 2024. godine podelio je srećne vesti putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. On je uslikao svoju lepšu polovinu i saopštio da je izgovorila "Da". 

Na fotografijima su on i njegova izabranica nasmejani pozirali, a ona je tom prilikom pokazala prsten koji je Dino odabrao da krasi njenu ruku. 

Poznato je da je Dizdarević više puta na društvenih mreža najavljivao da je spreman da se ženi, a izgleda da su mu se sad konačno snovi ostvarili, pa je na ruci njegove devojke zasijao prsten. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dino Dizdarević

 

Iako niko nije očekivao da će tako brzo stati na ludi kamen, to se ipak desilo, pa je bilo i onih koji su bili iznenađeni. 

Inače, nedavno je starleta Anđela Veštica raskrinkala bivšeg zadrugara, Dina Dizdarevića, koji se pretplatio na OF, a potom tražio svoj novac nazad. Starleta je odlučila da sve obelodani i spomene ga u svojoj objavi, a onda je on reagovao, tako što ju je blokirao, ali se Anđela tu nije zaustavljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading