SIGURNO JE RADIO KAO ŽIGOLO! Lakić isprozivao Ramovića! Ovakav skandal niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola se obrušio na cimera!

SIGURNO JE RADIO KAO ŽIGOLO! Lakić isprozivao Ramovića! Ovakav skandal niko nije očekivao!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Nikola Lakić isprozivao je cimera Samira Ramovića posle skandala sa Milenom Kačavendom, pa je rekao kako je ubeđen da je u nekim trenucima radio kao žigolo u spoljnom svetu.

- Ovaj Samir je meni od samog početka sumnjiv. On mora da je radio kao žigolo, čim se umesto klinki lepi za starije dame! Ko zna šta je tu u pitanju. Nije on slučajno pikirao Milenu, već sam o tome pričao. Raspitaću se ja dobro o tome ko je on čim izađemo napolje - pretio je ničim izazvan Lakić. 

Foto: RTV PINK printscreen

Samir Ramović

 

Samir je na ove reči ostao imun, ali je rekao da neće zaboraviti za šta ga je Nikola optužio bez ikakvih dokaza.

Inače Lakić u ovome ne vidi problem, jer je i sam pričao da su ga ranije privlačile starije žene.

Kad sam bio klinac voleo sam da se zabavljam sa starijim ženama od sebe. Tete su super i nisam nikad čuo da je neki muškarac odbio stariju ženu. One su iskusnije, znam da su moji vršnjaci voleli da jure klinke, ali to kod mene nije bio slučaj - objasnio je Lakić, pa je dodao:

- Mnogo volim da mi je u spavaćoj sobi, kada sam sa partnerkom prigušeno svetlo. Volim lampe u nekim bojama, da soba izgleda kao bordel. To mi je isto fetiš, ali ne bih pričao dalje na tu temu! Imam sada jednu osobu napolju koja mi mnogo znači, tako da ne bih stvarno da se ovo produbljuje. Svi smo mi kao mladi mogli da imamo razne fetiše, mada to može čovek da ima celog života. To je u redu, samo je bitno da niko nikoga ne ugrožava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
djole

04.03.2024 20:07

Lakic najpodmukliji covek u Eliti i sire