Miljana progovorila o problemu zadrugarke: Ona URINIRA U KREVETU!

Autor:

Zadruga

27.03.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po tome što o svemu javno govori, Miljana Kulić je i sada progovorila o problemu jedne učesnice "Zadruge", a pre nje o ovome je pričao Milan Milošević. Njih dvoje otkrili su da je, nekada popularna pevačica, konstantno pod dejstvom alkohola i lekova, kao i da se oseća na mokraću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve ispričala Ognjenu... Miljana Kulić

Miljana je najpre sve to ispričala Ognjenu Amidžiću otkrivši da je reč o Bebi Dol:

- Ustaje u pet ujutru sa sve šljokicama na licu kao da je krenula u cirkus. I onda šeta tamo-ovamo. Onda počne da priča sama sa sobom. Definitivno nešto nije u redu s njom. Ne dopada mi se što ju je Milan prozivao da smrdi na urin. Ne smrdi žena, miriše na parfem. Možda joj krevet smrdi jer se upiškila zbog silnih lekova koje pije, ali to nije stvar za ismejavanje, svakome može da se desi da se upiški u krevet. Ona ne može da kontroliše to. Meni je nje veoma žao. Ona pije jake lekove, mislim da ih meša sa alkoholom ponekad, zbog toga izgleda tako sluđeno - rekla je Kulićeva koja je sebe poistovetila sa Bebi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bebi Dol u "Zadruzi"

- Osuđujem svakoga ko Bebi prozove zbog njenog stanja. I ja sam uzimala antidepresive, pa sam u onom rijalitiju bila kao zombi. Bila sam tu, a kao da nisam. Nisam znala gde se nalazim mesec dana. Kada sam izašla iz rijalitija, prestala sam da koristim lekove i sada sam odlično. Bebi treba pomoć i ruka spasa jer ovo kako ona sada izgleda neće izaći na dobro - konstatovala je Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading