MORAMO DA PAZIMO JER SU MI DANI PLODNI! Aneli progovorila o intimnim odnosima s Janjušem! On morao da priča o detaljima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli preponosna na odnos sa Markom!

MORAMO DA PAZIMO JER SU MI DANI PLODNI! Aneli progovorila o intimnim odnosima s Janjušem! On morao da priča o detaljima! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da njen dečko Marko Janjušević Janjuš i ona moraju da paze kad imaju intimne odnose jer su joj plodni dani, ali se ova priča njemu nije svidela, pa je samo šokirano posmatrao jer iznosi detalje o kojima se ne priča. 

- Ranije nismo pazili nešto preterano, šta bude bude. Sad kao bombu da joj bacaš kad je pri kraju, ona silazi sa mene, ne smem ništa da uradim. Mada sam malo šokiran što o ovome pričao, sledio sam se u trenutku jer napolju mi je porodica, ali dobro - rekao je Janjuš, a Aneli je dodala:

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Imali smo jednu situaciju gde je meni kasnila menstruacija, mi smo pričali o tome i rekli smo da je bolje da bude napolju. Kada smo pričali o tome, nije ni njemu bilo svejedno - rekla je Aneli.

- Jeste, ja bih voleo još petoro dece - rekao je Janjuš.

- Ja sam rekla da ne mogu sa jednim pokrivačem da vodim ljubav, ali dobro. Bitno mi je da se mi lepo slažemo, a zli jezici neka pričaju šta hoće. VIdim kako me neke žene gledaju i sad dok ovo pričam, ali verujte ljudi da ne obraćam više pažnju ni na šta - rekla je Aneli.

Podsećamo, Aneli je u toku večeri pričala kako je bivši dečko Asmin Durdžić udarao dok je bila u drugom stanju, pa je i ta priča šokirala naciju.

To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading