AFERA PRSTEN SE I DALJE VRTI! Oglasio se bivši deško Mione Jovanović! Evo šta je prava istina u vezi sa nakitom!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko nakita se vrti cela priča!

AFERA PRSTEN SE I DALJE VRTI! Oglasio se bivši deško Mione Jovanović! Evo šta je prava istina u vezi sa nakitom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši dečko učesnice Elite Mione Jovanović Stanislav, sada se oglasio, pa je pričao na temu prstena koji zadrugarka uredno nosi u Beloj kući, iako je u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša. 

Stanislav kaže da je to razlog što Nenad ljubomoriše, te i da je bolje Mioni da skine nakit kako zna i ume.

Foto: RTV PINK printscreen

Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav

 

- Taj prsten oko kog Ša stalno ljubomoriše je Miona samoj sebi kupila na moru. Ne vidi razlog da diže toliku prašinu oko svega toga, ali to je on. Svi doro znaju koliko je čovek impulsivan i koliko zna da ljubomoriše. Ne može tu ništa da se uradi, a što se tiče nakita, možda je bolje da Miona sve baci, da joj bude mirna glava - objasnio je on za Pink.rs.

Podsećamo, Miona je priznala da je kupljen upravo u Hrvatskoj, gde je letovala sa Stanislavom, te da joj je on uspomena na to, što je repera razbesnelo:

Miona, čiji je prsten, koji sada nosiš? - glasilo je pitanje, koje je Milan pročitao za Mionu.

- Moj, imam više njih i menjam tako - odgovorila je ona.

- A gde si ga kupila? - usledilo je novo pitanje.

- U Hrvatskoj, na moru, kada sam bila sa bivšim dečkom - priznala je Jovanovićeva.

Iako je porodica Aleksić bila za njihovu vezu i podržala ih, nakon ovog Mioninog priznanja, oglasio se i Nenadov otac, Zoran, koji je priznao da mu se ne dopada činjenica da Jovanovićeva i dalje čuva uspomenu na bivšeg dečka:

- Pogledao sam to ujutru i kada su pitali za prsten, tamo je stvarno glupo nositi nešto što te vezuje za nekoga ko smeta tvom sadašnjem dečku koji je pored tebe. Mislim da je samo trebao da reaguje drugačije Neša, jer je ona rekla da je kupila taj prsten kada je bila sa njim, vidite da u rijalitiju za sekund dođe do svađe zato što se tamo sve duplo meri. Ona zna da je Nenad ljubomoran i trebala je malo da povede računa o tim sitnicama. Ja ne pravdam njegove postupke, ali rijaliti je rijaliti tako da je to možda dobar primer za narod da malo koriguju svoje ponašanje napolju - rekao je otac Nenad Aleksića Ša za Pink.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading