DA JE NAJGORA NA SVETU, MOJA JE! Sita Ahmić progovorila o sestri, evo šta kaže o tajni koju zajedno čuvaju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita je bila vrlo jasna!

DA JE NAJGORA NA SVETU, MOJA JE! Sita Ahmić progovorila o sestri, evo šta kaže o tajni koju zajedno čuvaju! (FOTO)

Foto: www.youtube/Zadruga Official, ATA images

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić kaže da sve tajne koje imaju ona i sestra čuva večno, tako da je dala odgovor na priče da se ne podržavaju. 

Ona je odgovarala pratiocima na Tiktoku, pa je tom prilikom bila isprovocirana od strane osobe koja je prati, te je počela da se pravda.

- Moja sestra i ja, kakve god da smo, volimo se i štitimo se. Mogu da se posvađam najstrašnije sa njom, ali naša ljubav je najjača. Da je najgora na svetu moja je, a naše tajne međusobno čuvamo zauvek. Ono što ja znam vezano za njene bivše partnere imam pravo da znam jer smo bliske. I ako treba da je osudim, to mogu sebi da dozvolim i naravno da ću da reagujem ako to uradi neko drugi. Ne dam na svoju porodicu i tako će uvek biti, ma ko da je u pitanju. Verujem da bi i ona istu stvar uradila - rekla je Sita u Lajvu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić

 

Inače, Maja je nedavno komentarisala kako Aneli i Janjuš imaju taktiku u rijalitiju, te i da su zajedno jer imaju u interesu samo finansije.

Počela sam polako da razumem vezu Aneli i Janjuša. Kad malo bolje razmislim, oni su zajedno jer je ovo obostrana korist! On je sa njom zbog novca, narod misli da je obrnuto, ali zapravo je on taj koji je rekao da je ovde kako bi zaradio. Treba mu lova, ona napolju ima kuću, situirana je dobro koliko sam čula, tako da sa njima tu nema problema. moguće je samo da će vremenom shvatiti da nisu jedno za drugo, pa će da se raziđu - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading