OVO ĆE VAS OSTAVITI U ŠOKU! RADI RADOVI TEODORE DELIĆ! Grudnjak viri na sve strane, muškarci pali u trans! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite promenila lični opis!

OVO ĆE VAS OSTAVITI U ŠOKU! RADI RADOVI TEODORE DELIĆ! Grudnjak viri na sve strane, muškarci pali u trans! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Teodora Delić bitno je izmenila svoj izgleda, a kako su sada u prvom planu njene usne, ranije je to bila crna kosa i drugačiji načinb oblačenja. Kako se može videti na njenom Instagram profilu, fotografija na kojoj Teodora pozira iznenadila je mnoge, a muškarci su najviše gledali u njeno poprsje, što je negde takmičarki i bio cilj da istakne. 

Aktuelna učesnica "Elite", Teodora Delić i pre samog ulaska u rijaliti digla je ogromnu prašinu u medijima pojavljivanjem na rođendanu kontroverznog oca Maje Marinković, Radomira Takija Marinkovića. 

Foto: Instagram printsceen

Teodora je ovako izgledala nekad

 

Takođe, Teodora se po ulasku u rijaliti veoma zbližila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, s kojim je posle dugo vremena flerta, uplovila u ljubavnu vezu, koju bi mnogi nazvali mirnom lukom, sa ponekim trzavicama.

Isto tako, dosta se pričalo i pisalo o Teodorinom odnosu sa poznatim pevačem Erom Ojdanićem i njegovim unukom, što su i sam Era, ali i Teodora, demantovali, tj. navode da su bili intimni smatraju lažima.

Inače, njen odnos sa Bebicom u Beloj kući varira iz dana u dan, pa je tako skoro pretila dok su se svađali.

Nenade, tebe treba da bude sramota! Kako je moguće da tako pričap sa njom, a da vidiš pritom da te gledam?! Jel to neko provociranje? Kad smo došli dotle? Sad ću da ti poručim samo jedno i dobro me slušaj! Budem li videla da ste hteli da ste mi nešto petljali iza leđa, videćeš kako ćeš da se provedeš! Ne odgovaram za svoje postupke - pretila je Teodora, a Bebica se ukipio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading