CAR JOŠ NIJE ODLUČIO DA LI ĆE PRIZNATI DETE?! Trudna Aleksandra čupa kosu s glave, ne zna čije će prezime njena ćerka nositi!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car su dogovorili tajni susret u Beogradu, čeka se njegova odluka.

CAR JOŠ NIJE ODLUČIO DA LI ĆE PRIZNATI DETE?! Trudna Aleksandra čupa kosu s glave, ne zna čije će prezime njena ćerka nositi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Aleksandra Nikolić treba da se porodi u aprilu, a sa ocem deteta, Filipom Carem, neprestano je u kontaktu i on će za nekoliko dana doći u Beograd, kako bi sa njom popričao i kako bi se dogovorili oko svega. Filip Car će u strogoj tajnosti doći za Beograd i posetiti Aleksandru.

- Aleksandra je popustila i sad se redovno čuje sa Filipom, oboje žele da beba ima i oca i majku i da oboje funkcionišu upravo zbog deteta. Ona jeste za to da devojčicu Car prizna i da joj svoje prezime, ali o tako važnim temama ne žele da razgovaraju telefonskim putem.Filip joj je rekao da uskoro dolazi i da će o svemu popričati. On ne želi da se zna da će biti u Beogradu, mislim da će sa njim krenuti i njegov najbolji drug. Koliko znam, Aleksandra će pitati Filipa da u aprilu bude uz nju kad se bude porađala, ali to sve kad se budu videli - govori za Star izvor blizak Aleksandri.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Kako dodaje izvor, Aleksandrina majka Slovenka i dalje ne zna da Car dolazi u Beograd, jer ona ni dan-danas ne podržava njih dvoje, kao ni njihovu vezu.

Inače, plastični hirurg je nedavno javno izneo informaciju o beningnim tumorima koje je uklonio tokom operacije usana Aleksandre Nikolić, a javnost je bila zatečena. Mnogi su izrazili zabrinutost za zdravlje učesnice, ali su istovremeno i pohvalili hrabrost Aleksandre što je odlučila da podeli ovu intimnu informaciju sa javnošću.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading