ASMIN IMA KOMPILACIJU SVOJIH FILMOVA ZA ODRASLE: Snima devojke tokom odnosa, da li Stanija treba da STRAHUJE?!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tvrdi Asminova bivša izabranica, Durdžić ima kompilaciju svojih eksplicitnih snimaka u telefonu.

ASMIN IMA KOMPILACIJU SVOJIH FILMOVA ZA ODRASLE: Snima devojke tokom odnosa, da li Stanija treba da STRAHUJE?!

Foto: Shutterstock, instagram

Aneli Ahmić, učesnica rijaliti programa "Elita", otvorila je dušu novinaru Darku Tanasijeviću o svojim emotivnim dilemama i odnosima u Beloj kući. Sa njim je podelila iskrena razmišljanja o svojoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i o svojim ranijim emocijama prema bivšem partneru Asminu Durdžiću.

Ona je otkrila da Asmin ima običaj da snima žene sa kojima ima se*sualni odnos, što ju je zgrozilo i kaje se što ga ranije nije napustila:

 

- Mislim da on više strahuje da li ću ja hteti da ostanem sa njim, da li ću ja nekoga upoznati, to je neki moj zaključak, ma isti problem imamo...Žao mi je možda što pre nisam otišla od njega (Asmin), što se Nora još više vezala za njega i što ga pamti - rekla je Ahmićeva.

- Pa, dobro, zar Nora ne treba da ga pamti, njen je otac? - upitao ju je Darko.

- Dobro, treba da ga pamti. Njoj fali on sada, ona da je bila mlađa, ne bi se toliko vezala. Ona non stop pita: "Gde je tata?", rekla mi je advokatica da ona non stop pita. Ona ovde da se vidimo, pitala bi: "Gde je tata?". A da snima te žene i te porno videe, nisam zaslužila to. Da je neki momak od pre, pa i da kažem, ali ja koja ga nikada nisam izdala, nisam zaslužila da ide i da me vara, da se snima sa ženama i da me pravi budalom. Ja sam se radovala kada se vrati s posla, pa kaže da idemo da jedemo zajedno - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading